Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bojanić: Jedina novost iz Markovićevog pisma Varheljiju je da je odgovor pisao pet mjeseci

Marković je ranije danas poručio da se putem pisma obratio evropskom komesaru za proširenje Oliveru Varheljiju vezano za državnu pomoć Montenegro Airlinesu

Jedina novost iz pisma evropskom komesaru Oliveru Varheljiju, iz jula prošle godine, a koje je danas objavio bivši premijer Duško Marković, jeste da je taj odgovor pisan pet mjeseci, objavio je na Twitter-u ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić.

“Ostalo sve znamo, zakonu je presudila AZZK već 3. septembra, a 170 miliona eura duga koji ste nam ostavili su jasan dokaz koliko ste bili uspješni u spašavanju MA. Srećom, više niste u prilici da spašavate bilo šta”, objavio je Bojanić.

Marković je ranije danas poručio da se putem pisma obratio evropskom komesaru za proširenje Oliveru Varheljiju vezano za državnu pomoć Montenegro Airlinesu, odgovarajući na optužbe Bojanića “da otužnim patriotiznom pravda kršenje domaćih zakona, varanje evropskih partnera i 170 miliona eura duga MA”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
kiković
16.05.2021-19:58 19:58

Bez pokušaja da pomogne MA, namjerno ga je ugasio. Ko je imao korist od toga i ima lu tu neđe njega?

amanet
17.05.2021-01:50 01:50

Sjedi, raspikućo! Imaš obraza da se javiš uopšte…pih! Što je sad na redu, Elektroenergetski sistem, Luka Bar??? Pih, što dočekasmo od litijaša!!!