Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Svaki novi dan rada ove Vlade znači dodatno propadanje za Crnu Goru

''Ukoliko to nije bilo evidentno u prošlom vremenu, ovih dana jeste – ova vladajuća većina nije sposobna da se bavi ključnim izazovima koji stoje pred crnogorskim društvom, a koji su iz dana u dan sve kompleksniji''

Svaki novi dan rada ove Vlade znači dodatno propadanje za Crnu Goru u svakom pogledu. Jedina ideja koju su smislili je rekonstrukcija Vlade u kojoj bi se našle i najradikalnije nacionalističke partije, a o čemu su se naši međunarodni partneri već glasno izjasnili, saopštio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović.

“Najgori izvještaj Evropske komisije o Crnoj Gori i sada najgore brojke inficifanih koronavirusom na planeti izazvali su reakcije svih osim onih koji su odgovorni za obje situacije – predstavnika Vlade Crne Gore. Potpuna zapostavljenost suštinskih pitanja postaje hronično stanje. Ukoliko to nije bilo evidentno u prošlom vremenu, ovih dana jeste – ova vladajuća većina nije sposobna da se bavi ključnim izazovima koji stoje pred crnogorskim društvom, a koji su iz dana u dan sve kompleksniji”, napisao je Bogdanović na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
21.10.2021-13:42 13:42

Postovani gospodine Bogdanovicu, mislim da nemate potrebe da nam osvjezujete mozak sa stvarima koje su jasne i maloj djeci u zabavistu vec nam dajte neke konkretne predloge kako cemo mi gradjani vec jednom ustati i zaustaviti ovu paradu svetosavskog zla koje nas gura ka provaliji bez dna. Hvala na paznji.