Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

Bogdanović: Pobijediće Milo Đukanović da bi pobijedila Crna Gora

Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su, ocjenjuje Bogdanović, protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti – za

Pobijediće Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora, kazao je generalni sekretar DPS-a, Aleksandar Bogdanović.

“Tačno je sedam dana ostalo do nove velike pobjede evropske i građanske Crne Gore. To će biti najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje. Na biralištima će građani podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je zaustavili “oslobodioci“ i njihovi mentori 2020. godine”, poručio je Bogdanović.

Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su, ocjenjuje Bogdanović, protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti – za.

“Za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti”, naglasio je.

Prema njegovim riječima, nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je, ističe Bogdanović, da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju.

“Primjetno je da Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima Milatovića, a dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška DF-a, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode”, kazao je generalni sekretar DPS-a.

Nećemo im, kaže, stajati na muku.

“A birači će im za sedam dana reći sve – pobijediće Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora”, zaključuje Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve