Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović o ponudi Katnića: Demokrate se ne igraju sa zakonima države, on mora odmah da ode

Prema njegovim riječima Katnićeva ponuda ostavke u zamjenu za povlačenje reformskih izmjena zakona, predstavlja klasičnu trgovinu.

Nakon što je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić saopštio da je spreman da podnese ostavku, ali pod uslovom da se ispune određeni uslovi koje je on postavio ekspresno su reagovale Demokrate i saopštile da “sa indignacijom odbijamo tvrdnje i konstrukcije Milivoja Katnića, i njegovog aparata nadaleko poznatog kao specijalna fabrika laži”. Ocijenio je da Katnićeva ponuda predstavlja klasičnu trgovinu, i poručio da je neophodno da Glavni specijalni tužilac odmah i bezuslovno ode, te da se Demokrate ne igraju sa zakonima države.

“U pitanju su izmišljene i krajne prizemne optužbe koje nemaju nikakvog uporišta u stvarnosti i predstavljaju vjerovatno samo jednu u nizu javnosti poznatih fantazija odlazećeg specijalnog državnog tužioca”, saopštio je predsjednik Kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović.

On je kazao da nikada i niko iz Demokratske Crne Gore nije trgovao niti se igrao sa zakonima ove države.

“Pred nama su reforme pravosuđa koje počinju organizacionim i kadrovskim promjenama i koje će eliminisati kočničare na našem putu ka EU, koji nema alternativu”, dodao je Bogdanović.

Prema njegovim riječima Katnićeva ponuda ostavke u zamjenu za povlačenje reformskih izmjena zakona, predstavlja klasičnu trgovinu.

“Očito da Katnić dolazi iz neke druge stvarnosti u kojoj se može trgovati sa sudbinom države ili građana, ali sa Demokratama nema trgovine, niti je kada bilo niti će je ikada biti. Reforme u tužilaštvu će se sprovesti, a ostavka personifikacije neprofesionalnosti ovog organa ih neće zaustaviti. Neće i ne može pravosuđe ove zemlje zavisiti od Milivoja Katnića ili bilo kog pojedinca. Crna Gora gradi institucije koje će se beskompromisno boriti protiv svih oblika korupcije i kriminala. Zato je neophodno da Milivoje Katnić odmah i bezuslovno ode”, zaključio je Bogdanović u izjavi dostavljenoj medijima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Albanija
11.02.2021-13:39 13:39

Znaci mijenjas sve cim kupis kucu samo okvir ostaje unutra se sve mijenja bit ce to PONOVO za 2,5 GODINE