Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Nova internet prezentacija još jedan korak naprijed u pogledu reformi unutar DPS

Tim povodom generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović saopštio je da je prezentacija uz moderniji dizajn, kako je naveo, usklađen sa novim vizuelnim identitetom stranke, sada znatno funkcionalnija i informativnija

Nakon cjelovitog rada, Demokratska partija socijalista (DPS) danas svom članstvu i cjelokupnoj javnosti predstavlja novu internet prezentaciju.

Tim povodom generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović saopštio je da je prezentacija uz moderniji dizajn, kako je naveo, usklađen sa novim vizuelnim identitetom stranke, sada znatno funkcionalnija i informativnija, i da će kao takva “predstavljati svojevrstan servis usmjeren ka još intenzivnijoj komunikaciji sa članstvom”.

“Sajt će u još većoj mjeri u odnosu na prethodni biti namijenjen i medijima, tim prije jer ćemo na dnevnom nivou imati mnogo više informacija, ali i jer će novi servisi omogućiti direktnu komunikaciju sa funkcionerima naše stranke. Nova prezentacija će, uzevši u vid niz naprednih opcija, biti posebno važan resurs u svim predstojećim kampanjama – i to već od onih koje nas čekaju uoči predstojećih lokalnih izbora”, rekao je Bogdanović.

On je poručio da novi sajt predstavlja internet lokaciju koja će u potpunosti reprezentovati DPS, sve njene organe i aktivnosti, na detaljan način i krajnje temeljno, te izrazio svoje očekivanje da ubuduće bude još posjećeniji u odnosu na prethodni vremenski okvir.

“Unutarstranačke reforme proces su koji se ne tiče samo članstva i partijske strukture, već se one odnose i na promociju i na kanale komunikacije. Upravo zbog toga, izrada nove internet prezentacije još jedan je korak naprijed u pogledu reformi u Demokratskoj partiji socijalista”, zaključio je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve