Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Nijesmo zaljubljeni ni u jednu funkciju, ali da smo spremni da predložimo kandidate

Kako je naveo, nije se razgovaralo o strukturi Vlade

Šef poslaničkog Kluba Demokrata Boris Bogdanović ocijenio je nakon današnjeg sastanka sa premijerom Zdravkom Krivokapićem da je napravljen novi korak naprijed u pregovorima.

“Konstatovali smo da, ne 37, nego 38 od ukupno 41 poslanika parlamentarne većine podržava rekonstrukciju vlade. Konstatovali smo da Krivokapić podržava rekonstrukciju. Saopštili smo da nijesmo zaljubljeni ni u jednu funkciju, ali da smo spremni da kandidujemo kandidate”, rekao je Bogdanović nakon sastanka.

Kako je naveo, nije se razgovaralo o strukturi Vlade.

“Onoga trenutka kada budu poznati detalji rekonstruisane vlade predložićemo za koje resore smo zainteresovani. Dovoljno je da Demokratskoj Crnoj Gori Krivokapić kaže da naši prijedlozi ne odgovaraju rekonstruisanoj vladi i mi ćemo povući prijedlog”,  istakao je Bogdanović.

Nakon predstavnika Demokrata, sa premijerom će se sastati i predstavnici GP URA (Miloš Konatar i Ana Đurović), CIVIS-a, Demos-a.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
VOZCirooo
02.10.2021-13:15 13:15

Povlacite se posto URA neda i sad ako premijetr kaze ne vi se povlacite !Platili su gradjani skolu dobro VI CETNICI  nikad CG necete vladat !Dajte nove izbore da vidite kako ste dobri i koliko vrijedite 0,99 %%%%%

Gagi
24.12.2021-08:44 08:44

Ovaj salatar iz Grbavica nije “zaljubljen u nijednu funkciju”i ne smije od Ljalja iz Balabana jer je u njega “zaljubljen”topla braća,aj neka je sa srećom taj brak,mora da im je “uzor”Ane Brnabić sa otoka Pag