Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović najavljuje nove reforme DPS-a: Izbor novog rukovodstva u svim opštinama

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović najavio je da ta partija nastavlja sa reformskim aktivnostima, sada na nivou opštinskih odbora

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović najavio je da ta partija nastavlja sa reformskim aktivnostima, sada na nivou opštinskih odbora.

“Nakon procesa reevidencije, od jeseni do kraja ove godine slijedi i izbor novog rukovodstva na svim nivoima u svakom opštinskom odboru. Dodatno, pokrećemo i proces stvaranja prostora za snažnije uključivanje nove generacije mladih i na lokalnom nivou, kroz organizacije izbornih konferencija za nove sastave Savjeta mladih na nivou Glavnog grada, Prijestonice i svake opštine u Crnoj Gori. Na isti način sprovodimo i aktivnosti izbora sastava Ženske alijanse DPS”, kazao je Bogdanović.

“Uz opštinske izborne konferencije za izbor opštinskih odbora sjutra u Tivtu, 11. septembra u Nikšiću i Kotoru, i 12. septembra u Budvi i Gusinju, održaćemo naredne nedjelje i izborne konferencije za nove sastave opštinskih odbora u: Beranama, Andrijevici, Ulcinju i Herceg Novom, nakon čega će biti izabrani i novi predsjednici opštinskih odbora.

Na isti način ćemo sprovesti reformske aktivnosti do 10. oktobra u: Bijelom Polju, Rožajama Plavu, a već do 24. oktobra i u: Baru, Danilovgradu, Tuzima i Kolašinu.

Do kraja oktobra biće sprovedene reformske aktivnosti i u: Pljevljima, Žabljaku, Šavniku i Plužinama, nakon čega ćemo do kraja godine sprovesti izborne konferencije i na nivou ostalih lokalnih organizacija Demokratske partije socijalista.”

“Dakle, na izazove odgovaramo jasnom strategijom koja će Crnu Goru ubrzano reformisati i razvijati kao društvo znanja, društvo slobode i društvo građana.

Pozivam i sve građane da kroz direktnu komunikaciju nama, u okviru mjesnih ili opštinskih odbora, ali i putem online komunikacije, postanu članovi reformisane Demokratske partije socijalista i da zajedno obezbijedimo razvoj evropske Crne Gore po mjeri svakog građanina”, navodi Bogdanović u obraćanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve