Nedjelja, 28 Maja, 2023
Rubrika:

Bogdanović: Milatovića drugog aprila čeka poraz

Kako dodaje, o tome da za trideset godina nije urađeno ništa kredibilno, Milatović može govoriti samo dijelu javnosti u susjednoj državi, onom koji je nacionalno obojen i koji ne može preboljeti nezavisnost Crne Gore

Uz očekivanu gomilu neistina, kakve već duže saopštava u Crnoj Gori, pomoćnik kandidata Evrope sad Jakov Milatović proteklih se dana obratio i auditorijumu u susjedstvu, valjda u namjeri da izmišljotinama i mitovima impresionira jedine koji su tamo oduševljeni njime – osvjedočenim ekstremima, nacionalistima i ruskim pionima koji od nedjelje veličaju njegov izborni rezultat, naveo je u video izjavi Aleksandar Bogdanović iz DPS-a.

Kako dodaje, o tome da za trideset godina nije urađeno ništa kredibilno, Milatović može govoriti samo dijelu javnosti u susjednoj državi, onom koji je nacionalno obojen i koji ne može preboljeti nezavisnost Crne Gore.

“Jer, šta je onda kredibilno ako nije upravo ta obnova nezavisnosti, čuvanje mira u Crnoj Gori u najtežim vremenima, implementacija građanskog koncepta, pristupanje NATO-u, dovođenje države do statusa lidera u evropskim integracijama – što je urušila upravo Vlada u kojoj je bio Milatović.

O Milatoviću i o tome u kojoj mjeri on zaista baštini građansku politiku, možda najbolje govori to što je u apsolutno svim sredinama u kojima žive manje brojni narodi doživio debakl – a još veći ga čeka 2. aprila. Od toga je jedino znakovitije to što Milatovića podržavaju sve konzervativne strukture u Crnoj Gori – kao i one najsitnije proruske stranke, koje su mu već zdušno pružile podršku”, naveo je Bogdanović i dodao:

“O njegovom znanju i uspjesima najgore Vlade u istoriji u kojoj je bio apostol najbolje govori danas katastrofalna situacija sa ljekovima i stanjem u zdravstvu, koja je direktan proizvod njihovog programa nastalog na stranoj adresi.

Zato, neka Milatović ne zavarava javnost, ali ni sebe – drugog aprila čeka ga ubjedljiv poraz, pa će onda imati dovoljno vremena da osmišljava buduće zajedničke korake sa ostatkom konzervativnih i destruktivnih partnerskih političkih struktura”, poručio je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.03.2023-14:54 14:54

Jakov će pobijediti prvog aprila a Milo drugog…

Tara
23.03.2023-11:38 11:38

Treba narod aktivirati..koji nijesu glasali..jer ovi kleronacisti..crkve srbije..su spremni za svasta..a mozda i Genocid..crnogorskog naroda uz pomoc Putina i Vucka..a naravno i vodica SS stranke popa Micovica..pa neka se gradjani dobro razmisle..Crnogorci ce se braniti..i pobijediti…kao sto su uvijek pobjedjivali…