Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Lista DPS – BS osvojila oko 20 odsto u Ulcinju, niko nema većinu

Takođe je istakao da je jasno da nijedna koalicija nema većinu te da će ishod oko vlasti zavisiti od postizbornih pregovora

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović saopštio je da je njihova lista u Ulcinju, koju čine DPS i BS, osvojila 20 odsto glasova.

”DPS je najjača partija pojedinačno, a druga najjača lista. Lista koja je osvojila najviše glasova brojala je 5 partija, a nije uspjela da osvoji apsolutnu vlast”, rekao je Bogdanović u izbornom štabu.

On je istakao da njihov rezultat značajnijim čini to što su trpjeli pritiske tokom izbornog dana i što su izašli sa novim licima, sa onima koji su prepoznati po aktivizmu.

Takođe je istakao da je jasno da nijedna koalicija nema većinu te da će ishod oko vlasti zavisiti od postizbornih pregovora.

“Ulcinj je mali da smo se dijelili. Sve partije, izuzev Demokrata, baštine građansku i evropsku politiku i slični su nam izborni programi. Da pokažemo da nova vlast može da bude funkcionalan i efikasan servis građana”, naveo je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve