Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Krivokapić građanima služi za podsmijeh

Dosta je žalopojki i izigravanja ucvijeljene žrtve. Vi to nijeste - naprotiv, Vama je tokom svih prošlih godina bilo sasvim dobro u ovozemaljskom životu, poručio je Bogdanović Krivokapiću

Iako nam nije baš najjasnije ni ko je Krivokapića pominjao ni koji je povod njegove čudne reakcije, saglasni smo sa njim u jednom – Crna Gora nikad nije imala ovakvog predsjednika Vlade. Jer već nakon pola godine on građanima služi za podsmijeh i malo ga ko više doživljava ozbiljno. Taman kao i tu ruku pravde koju pominju – a koju zasad jedino osjećaju nedužna djeca iz cetinjskih osnovnih škola, saopštio je generalni sekretar Demokratske partije socijalista, Aleksandar Bogdanović.

Prema njegovoj ocjeni, Krivokapić nastavlja da čini ono što jedino i radi otkad je “postao slučajni premijer – saopštava neistine”.

“Ovog puta – valjda izolovan u nekom njegovom drugom svijetu, gdje ne čuje poruke iz Evropskog parla-menta i Savjeta Evrope – izmišlja da je Venecijanska komisija prihvatila izmjene tužilačkog zakona”, rekao je Bogdanović.

“Kakva je to Krivokapićeva “junačka Crna Gora”? Ona u kojoj se sa “četničkim vojvodama” sjedi pod Karadžićevim i Mladićevim slikama? Ona koja progoni antifašiste? Ona u kojoj “junak” od slučajnog prem-ijera nema ni toliko autoriteta da smijeni ministra već dva mjeseca? Ona u kojoj skaredne pojave lamen-tiraju o “ovim našim mrtvim životima”? Ona u kojoj ministri saopštavaju isključivo neistine – štiteći Krivokapićeve članove porodice, pripite i bahate službenike koji po podgoričkim ulicama izazivaju haos ili možda ona u kojoj je ministar urbanizma divlji graditelj? Daleko nam kuća od takvih “junaka””, saopštio je funkcioner DPS.

On je pitao kakva je Krivokapićeva žrtva koju neprestano naglašava.

“Trosoban stan koji je dobio od ove države? Divlje izgrađeni objekat na primorju? Njegove funkcije na Univerzitetu? Nema dileme, slučajni premijer podnio je ogromnu žrtvu tokom vlasti Demokratske partije socijalista i bio više nego ugrožen”, dodaje Bogdanović.

On je poručio Krivokapiću da proba da “počne da radi nešto”.

“Dosta je žalopojki i izigravanja ucvijeljene žrtve. Vi to nijeste – naprotiv, Vama je tokom svih prošlih godina bilo sasvim dobro u ovozemaljskom životu.

Za početak, počnite da razmišljate. Nekad je i to dobro. Naročito kad znate da uskoro dolazi dan kada ćete biti suočeni sa odsustvom podrške u Skupštini”, zaključio je Bogdanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
amanet
20.05.2021-12:18 12:18

Bravo, Bogdanoviću. Nema ljeba Crnoj Gori od ovakve vlade

Jelena
20.05.2021-12:25 12:25

I te kako je za podsmijeh, bit će viceva na njegov račun!

Ha20
20.05.2021-12:32 12:32

Bocoljub ja nasa dvorska budala kome se je lako podsmijavati.