Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Krivokapić bolje da se drži crkve

''U svemu je prednjačio premijer, koji istinski nema pojma o onome što je sinoć želio da komentariše. Bolje neka se drži crkve. I spašavanja Vlade koju je napravio leglom nepotizma i nesposobnosti''

Pokušavajući da fokus javnosti premjeste na ‘aferu’ u kojoj nema bilo kakve priče, čelnici vlasti i njihovi partneri pokušali su da amortizuju reakcije javnosti povodom ulaska Demokratskog fronta u Vladu i činjenice da će njima pripasti najviše resora, kazao je generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović.

On je reagovao nakon što su iz NVO MANS saopštili da su u okviru globalnog istraživačkog projekta “Pandora papiri” pronašli “ovjerene kopije ugovora o uspostavljanju trastova i kompanija na ofšor destinacijama koje su formirali predsjednik države Milo Đukanović i njegov sin Blažo”.

“U svemu je prednjačio premijer, koji istinski nema pojma o onome što je sinoć želio da komentariše. Bolje neka se drži crkve. I spašavanja Vlade koju je napravio leglom nepotizma i nesposobnosti. Neće je spasiti, njihov kraj je sve bliži”, naveo je Bogdanović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sudija
04.10.2021-19:56 19:56

Znaju oni da su zalutali usli u ulicu bez izlaza i da obmanu gradjana za zla sto su nanijeli CRNOJ GORI da operu blato u koje su ugazili!!