Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Bićemo konstruktivna opozicija i dostojan suparnik svima, ali nikada Crnoj Gori

Kako je ocijenio, vodili su Crnu Goru naprijed sa mnogo postignuća, ali ne i bez grešaka, te uvidjeli neophodnost reformi i promjena

Generalni sekretar DPS Aleksandar Bogdanović poručio je na trećem Kongresu Građanskog pokreta URA da je Crna Gora različita, ali zemlja svih nas. On je kazao da biti za Crnu Goru znači doprinositi joj i oblikovati je.

“Mi smo to činili boreći se za njenu nezavisnost i na putu učlanjenja u NATO i EU. Ne sami, ali kao uticajniji i najbrojniji. Crna Gora pripada svima, svakom narodu i vjeru, a naročito njenim građanima”, rekao je Bogdanović.

Kako je ocijenio, vodili su Crnu Goru naprijed sa mnogo postignuća, ali ne i bez grešaka, te uvidjeli neophodnost reformi i promjena.

“Umjesto gledanja u prošlost, usmjereni smo ka evropskoj budućnosti. Iako nijesmo danas na vlasti kao najjača politička snaga, dosljedni smo vrijednostima ravnopravnonsti i multikonfesionalnosti. Ne dopustite da bude kompromisa sa Crnom Gorom, zato vam želim da svaki vaš potez bude u interesu i za dobrobit Crne Gore”, poručio je Bogdanović.

On je kazao da će biti konstruktivna opozicija koja vodi dijalog argumentima, te biti dostojan supranik svima, ali nikada Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve