Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bogavac: Milovan Živković najveći politički profiter

SNP poručuje ovom političkom klovnu, i njemu sličnom šarlatanu, da se manu uzaludnih šetnji i širenja laži. Dosta je bilo grebanja, Milovane Živkoviću, od članstva u našoj partiji, zatim DF-u, Srpskoj listi, pa uhljebljenja u nekakvoj Pravoj ili njoj sličnoj

Najveći politički profiter, Milovan Živković, umjesto da cijeni tradicionalno beransko gostoprimstvo, ovih dana obilaze mjesne zajednice šireći najveće laži i podvale na račun Socijalističke narodne partije i naših članova, saopštio je nosilac liste “Berane zna najbolje”, Tihomir Bogavac. 

“Ovog političkog šarlatana sada javno pozivamo da kaže ko se to, i na koji način, od naših funkcionera bogatio. Usput, pozivamo naše građane da uđu na sajt Agencije za sprečavanje konflikta interesa i pogledaju imovno stanje vječitog nezadovoljnika, čovjeka koji nemajući ni trunke stida i savjesti, obmanjuje, izmišlja i vrijeđa, pokušavajući na taj način da pridobije koji glas za predstojeće izbore”, rekao je Bogavac.

Kako je kazao, “partija koja nema ni članstva, ni programa, ostaće kao i do sada, politički smiješna i nebitna.”

“SNP poručuje ovom političkom klovnu, i njemu sličnom šarlatanu, da se manu uzaludnih šetnji i širenja laži. Dosta je bilo grebanja, Milovane Živkoviću, od članstva u našoj partiji, zatim DF-u, Srpskoj listi, pa uhljebljenja u nekakvoj Pravoj ili njoj sličnoj”, kazao je Bogavac.

On je poručio da nema više primitivnih ucjena uoči svake sjednice lokalnog parlamenta, gdje si tražio izgovor i način za dobijanje ličnog profita. Na ovim izborima se završava tvoj politički diletantizam i profiterstvo!

“I na samom kraju, još jednom upozoravamo Živkovića i njemu slične Živkoviće da se manu prljavih radnji, izmišljotina, nebuloza i laži”, zaključio je Bogavac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve