Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Bilčik: Zemlje kandidati da slijede primjer Crne Gore

,,Današnja brutalna ubistva koje je počinila Rusija u Kramatorsku su snažan podsjetnik da nema prostora za pomirenje sa agresorom u Moskvi'', objavio je Bilčik na Tviteru

Predsjedavajući delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa Crnom Gorom Vladimir Bilčik pozdravio je odluku Crne Gore da uvede sankcije Rusiji i izrazio nadu da će njen primjer slijediti sve zemlje Zapadnog Balkana koje su kandidati za članstvo u EU.

„Današnja brutalna ubistva koje je počinila Rusija u Kramatorsku su snažan podsjetnik da nema prostora za pomirenje sa agresorom u Moskvi“, objavio je Bilčik na Tviteru, prenosi N1.

Portparol EU Peter Stano izjavio je ranije danas da Brisel očekuje od Srbije da se uskladi sa sankcijama EU Rusiji ili uvede slične nacionalne mjere, zbog ruske agresije na Ukrajinu i dodaje da će EU donositi važne odluke za Srbiju na osnovu privrženosti Beograda vrijednostima i principima Unije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
08.04.2022-18:19 18:19

Pizdousti jesi li se obradovao ovoj novosti ? Zovni brata Putka i pitaj ga za savjet sta ti je ciniti…………………………

SuperHik
08.04.2022-20:26 20:26
Reply to  Ha20

Radiš li moleraj zidova i plafona iz 2 ili 3 ruke? Pošto je hleb u Luksemburgu, ima li ulja i brašna? Šta će biti ako vas zvekne nukelarna raketa?

Ha20
08.04.2022-22:59 22:59
Reply to  SuperHik

Jel se to onaj luzer Zaxon prekrstio u Super Hik. Ti nagadjas da se ja bavim molerajem a znas neke molerajske radnje za koje ja nikada nisam cuo. Ti bi luzeru sutra pobjegao na zapad samo da imas sansu. A ta nuklearna raketa je u toj tvojoj nepismenoj glupoj tikvi.
Kada se brasna i ulja tice onda cekamo da nam ekonomska srbistanska super sila posalje malo da ne poumiremo gluperdo nepismena.