Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bijelo Polje: Formiran opštinski odbor Patriotsko komitskog saveza

''Bijelo Polje je grad koji zaslužuje da ima partiju kakav je Patriotsko komitski savez, partiju u kojoj smo svi jednaki, bez obzira na vjeru i naciju, bez obzira da li se molimo Bogu ili Alahu'', kazao je Šćepanović, dodavši da nam je svima jedina partija Crna Gora i da ništa drugo sada nije važnije od nje

Danilo Šćepanović, ekonomski tehničar, izabran je za predsjednika opštinskog odbora Patriotsko komitskog saveza PKS u Bijelom Polju. Potpredsjednici su Amela Bošnjak, Vuk Rudić i Sead Ljuca, dok je za sekretara izabran Denis Zulović, saopšteno je iz te organizacije.

“Bijelo Polje je grad koji zaslužuje da ima partiju kakav je Patriotsko komitski savez, partiju u kojoj smo svi jednaki, bez obzira na vjeru i naciju, bez obzira da li se molimo Bogu ili Alahu”, kazao je Šćepanović, dodavši da nam je svima jedina partija Crna Gora i da ništa drugo sada nije važnije od nje.

On je istakao da Bijelo Polje može i mora biti lokomotiva razvoja Sjevera Crne Gore, što je prepoznato i u programu PKS-a, u kojem se zalažemo za razvoj banjskog, seoskog turizma, bolju seosku infrastrukturu,otvaranje malih pogona za preradu voća, mesa, mlijeka, valorizaciju Bjelasice za zimski turizam i niz drugih ciljeva koji bi doprinijeli razvoju grada i ostanku mladih ljudi.

“Kraj bogat svim prirodnim ljepotama, mora imati razvijeno selo, a to znači dobre puteve, vodu i struju i zadovoljnog farmera”, istakao je Šćepanović, dodavši da je to borba za našu lijepu Crnu Goru, đe će živjeti vrijedni i zadovoljni građani, borba za komšiju i brata, ma koje vjere bio!

Potpredsjednik Vuk Rudić je naglasio da, stoga, očekuje veliki odziv građana Bijelog Polja koji će u programskim ciljevima PKS-a, naći partiju koja će artikulisati i njihove interese, a prije svega želju svih patriota i suverenista da se Crna Gora vrati sa pogrešnog puta kojim je vodi sadašnja vlast u državi.

“Očekujem objedinjavanje suverenističkih snaga i formiranje bloka za Crnu Goru, kako bi, demokratskim sredstvima, srušili ovu nenarodnu i klerikalnu vlast i konačno počeli da sređujemo našu kuču”, poručio je Rudić.

Potpredsjednik Sead Ljuca je kazao da nikakvu dilemu nije imao oko ulaska u PKS, jer se uvjerio da je to partija koja okuplja građane svih vjera i nacija i kojoj je slobodna, građanska i multietnička Crna Gora-sveti cilj.

“U PKS-u nema kalkulacija, ide se srcem i sa narodom, zato je to moj izbor. Znam ko sam, ko su mi preci bili, znam koja je moja domovina i zato mi je drago što smo u Bijelom Polju formirali odbor partije i nadam se da će nas i naša brojna dijaspora pomoći da stanemo na noge i postanemo politički izbor građanima ovog grada”, zaključio je Ljuca.

Sjednici je kako je saopšteno prisustvovala i predsjednica PKS Tatjana Knežević Perišić, predsjednik nikšičkog odbora Ilija Bojović i aktivista Dragan Nikčević.

Svi zainteresovani građani se mogu javiti u inbox stranice OOPKS Bijelo Polje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zeco
04.10.2021-14:45 14:45

Sa srecom i vise vas bilo!