Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bez debate na RTCG: Kandidati koji su potvrdili dolazak, nijesu se pojavili na snimanju

Nakon što su Goran Danilović i Aleksa Bečić juče javno saopštili da, u slučaju da se u debati ne pojave Đukanović i Mandić, neće ni oni učestvovati, to su naknadno odlučili i ostali kandidati

Gledaoci RTCG neće biti u prilici da čuju poruke u završnoj debati predsjedničkih kandidata, koja je bila planirana za večeras u 20.00 sati.

Prije dva dana učešće su potvrdili Jakov Milatović kandidat Evrope sad, Goran Danilović iz Ujedinjene, Aleksa Bečić kandidat Demokrata, nezavisni kandidat Jovan Jodžir RRadulović i kandidatkinja SDP–a Draginja Vuksanović Stanković.

Iako je rok za učešće pomjeren dva puta kandidati DF-a i DPS-a Andrija Mandić i aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nijesu potvrdili učešće.

Nakon što su Goran Danilović i Aleksa Bečić juče javno saopštili da, u slučaju da se u debati ne pojave Đukanović i Mandić, neće ni oni učestvovati, to su naknadno odlučili i ostali kandidati.

U zakazanom terminu za snimanje emisije, danas u 12.00 sati niko od kandidata se nije pojavio, te je debata i otkazana.

Ovo je prvi put da su građani uskraćeni za završnu debatu na Javnom servisu, iako je sa naše strane sve odrađano profesionalno i u skladu sa pravilima praćenja izborne kampanje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sabahudin
16.03.2023-14:22 14:22

Normalno otkazali kad nebi imali niko da ih gleda sve bi to ugasilo RTCG niko nece da slusa ove nacionaliste njihovu Laz i podvalu o DPS-MILU !