Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Beščašće kad mu vrijeme nije

Niko nikada do pojave INS4 nije tako dosljedno zlurado potkazivački izdajnički radio protiv vrijednosti Crnogorske države kao tamo oni, navodi Veljović

Piše Veselin Veljović

Crnogorsko društvo i građani su u svojoj novijoj istoriji imali različita iskustva sa medijskom zajednicom i medijima u Crnoj Gori. Kao i u ostalim sferama društvene zajednice od onih dobrih primjera profesionalnih objektivnih kritičkih ali prije svega dobronamjernih kao korektora društvene zbilje do onih drugih koji su svoje misije realizovali u funkciji tuđih interesa razloga i motiva.

Niko nikada do pojave INS4 nije tako dosljedno zlurado potkazivački izdajnički radio protiv vrijednosti Crnogorske države kao tamo oni. Nepomenici i niotkudi su besprekorno i besprizorno služili tuđim projektima srpskoj državi srpskoj crkvi srpskom polusvijetu blateći Vlastitu državu koju nikada nijesu prihvatili i doživljavali kao svoju.

To medijsko zastiđe i sramota Gebelsovskim metodama u kontunitetu širi mržnju i sije govor mržnje i razdora prema svemu crnogorskom. Ratno huškački, klerofašistički, kleronacionalisticki mrziteljski ravnogorsko četnički motiv i ideologija koju baštine njeguju i promovišu je regionalna sramota primjera crno žute štampe beščašća i nedostatka ljudskih vrijednosti i univerzalnih kvaliteta.

Dakle i na Dan nezavisnosti rade svoj posao plaćenički sa tuđih kazana. Samo neka rade doći će vrijeme ozbiljnije analize izdajničkog činodejstvovanja Gojka Raičevića Aleksandra Rakovića i mnogih drugih u izdajničko klevetničkoj koloni koja po kKo zna koji put iznova atakuje na Crnogorsku Državu.

Nesretnici sve što radite zaslužuje prezir i samo nastavite jer je vaše poniženje i izdaja kao i ljudska glupost bezgranična.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
22.05.2021-20:10 20:10

IN4S.net i Borba.me je u SAD registrovao v. d. rektor Vladimir Božović. On je to uradio po nečijem nalogu jer je očigledno da je saradnik neke slušbe. Interesantno bi bilo vidjeti izvor i put novca do računa Božovića i ova dva portala.