Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bećirović: Bećiru Vukoviću četničke pjesme očigledno više prijaju

Bećirović je reagovao je na izjavu Bećira Vukovića koji je rekao da su mu, tokom proslave 13. jula u Muzičkom centru, ''smetale partizanske pjesme, pjesme o Josipu Brozu Titu, ali i crvene marame''

Član Predsjedništva Socijaldemokrata Nermin Bećirović reagovao je na izjavu predsjednika žirija za dodjelu Trinaestojulske nagrade Bećira Vukovića koji je rekao da su mu, tokom proslave 13. jula u Muzičkom centru, “smetale partizanske pjesme, pjesme o Josipu Brozu Titu, ali i crvene marame“.

“Apsurd! Predsjednik žirija za dodjelu ne bilo koje, nego baš 13. julske nagrade, datuma koji simbolizuje prvi opštenarodni ustanak protov fašizma, nije mogao da sluša partizanske pjesme?! Četničke mu očigledno više prijaju”, napisao je Bećirović na Tviteru.

Izgleda da je, dodaje on, osjećaj “pripadnosti ovom pokretu zaista ključna preporuka za poziciju u ovoj Vladi”.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
25.07.2021-07:05 07:05

Beciru Vukovicu ne smetaju partizanske pjesme..Niti on voli cetnicke..On najvise na svijetu voli PARE…Trenutno ga cetnici placaju…I zato ih on podrzava…Da je Becir hriscanin i pravoslavac cetnici mu ne bi dali ni pare..,Jer oni takvih luzera imaju na hiljade..Ali kad neko ko nosi Muslimansko ime Becir podrzava cetnike to onda zvuci puno jace…Tako da cetnici mogu da kazu eto ima i Muslimana koji nas podrzavaju..Bas kao sto su i Rahman Morina i Sejdo Bajramovic podrzavali Slobodana Milosevica..