Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečićev kabinet: Fokus borba protiv organizovanog kriminala, a ne svakodnevna ideološka orgijanja

Poručuju da bi trebalo da se priča o pozitivnim stvarima koje dolaze sa 1. septembrom, navodeći besplatne udžbenike, dječiji dodatak...

Kabinet predsjednika Skupštine pridružio se pohvalama nadležnih organa i međunarodnih partnerskih službi koji su doprinijeli sinoćnjoj zaplijeni više od tone kokaina u Zeti.

“Fokus našeg društva mora biti kontinuirani rad na ekonomskoj konsolidaciji i odlučnoj borbi protiv kriminala i korupcije, a ne svakodnevna ideološka orgijanja i ekstremizacija društveno-političkih prilika”, poručili su kiz kabinete predsjednika parlementa.

Poručuju da bi trebalo da se priča o pozitivnim stvarima koje dolaze sa 1. septembrom, navodeći besplatne udžbenike, dječiji dodatak i staračke nadoknade, borbu protiv kriminala, te odličnu turističku sezonu.

“Dosta je prebrojavanja, pećinskog nacionalizma, negiranja nacija, miješanja u vjerska pitanja i ekstremizma”, poručuje se iz kabineta predsjednika Skupštine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
27.08.2021-18:23 18:23

Becicu najvisi problem CG je bitti nacionalista i fasista mrziti druge narode kao sto ti mrzis Crnogorce!!! Kriminalu se moze stat na kraj to je 10 ljudi a nacionalisti su visi problem 100000 x od kriminalaca i pozabavi se vise o suzivotu zajednickog i pomirenju CG a policija neka vodi svoj posao za koji je odgovorna i zaduzena nije to tvoj problem i nije u tvojoj nadleznosti ti si ako se ne varam presjednik skupstine!

brav
27.08.2021-20:02 20:02
Reply to  Crnogorka

e, ali je on populista pa mora da drobi o svemu…taman ka da je beka pamet…