Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Zabrinut sam ako je tačno da je Knežević napadnut zbog javno izgovorene riječi

Podsjetimo, beogradski biznismen Dejan Sekulić podnio je krivične prijave protiv lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića, njegovog sina Ilije i predsjednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda u incidentu koji se dogodio u ponedjeljak u hotelu ''Mažestik'' u Beogradu

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić poručio je da je zabrinut ukoliko su tačne emdijske informacije da je posalnik Demokratskog fronta Milan Knežević u Beogradu napadnut zbog javno izgovorene riječi.

Beogradski biznismen Dejan Sekulić podnio je krivične prijave protiv lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića, njegovog sina Ilije i predsjednika Demokratske narodne partije Milana Kneževića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda u incidentu koji se dogodio u ponedjeljak u hotelu “Mažestik” u Beogradu. Tom prilikom je Sekuliću slomljen nos.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je da je došlo do incidenta u beogradskom hotelu “Mažestik”, i naložilo policiji da dostavi kompletan izvještaj o svemu i sa podacima svih učesnika, kao i opisom radnji koje su preduzeli.

“Zabrinut sam, ako su tačne medijske informacije, da je poslanik Knežević napadnut zbog javno izgovorene riječi. Možemo da se politički ne slažemo, ali Ustavno pravo poslanika da slobodno iznese svoje mišljenje i stav mora biti zaštićeno”, napsiao je Bečić na Tviteru.

On je kazao da će to kao predsjednik Skupštine Crne Gore uvijek štititi.

“Očekujemo da nadležni državni organi, kojima jedino i pripada, utvrde punu istinu i stepen odgovornosti učesnika”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
08.07.2021-13:20 13:20

A nisi zabrinut Becicu zbog njegovog ulicarskog ponašanja, kafanskog djilkosa i tucarosa koji bruka drzavu iz koje dolazi (iako je ne priznaje), i funkcije koje obavlja. To te ne zabrinjava, jer si isti kao i on a razlikujete se samo zbog te crvene kravate i ispraznio i supljih parola bez sadržine koje izbacujes …

Strme
08.07.2021-15:10 15:10
Reply to  BMX

Ne no oli pravo osudit tog drps mocnika koji zivi po Bgdu i bahati se misleci da svakog moze da unizava/napada..? On ih je isprovocirao.

Nikola
09.07.2021-05:35 05:35
Reply to  Strme

Za svadju je potrebno dvoje. A i kad se ovi prvi odmaka poslije verbalne rasprave sto odose trojica “mucenika” da nastave dje su stali, ali ovi put pesnicama…..junaci nema sto. Tipicno picoustanski :)))))