Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bečić: URA da se izjasni o rekonstrukciji Vlade

Bečić je istakao da svi očekuju stabilizaciju parlamentarne većine, te da će i nakon eventualne rekonstrukcije, Vlada poštovati sporazum, koji je prethodio njenom izglasavanju

Poslanici Građanskog pokreta URA treba da se izjasne da li su za rekonstrukciju 42. Vlade, kazao je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

U emisiji Argumenti, koja će biti emitovana večeras, Bečić je istakao da svi očekuju stabilizaciju parlamentarne većine, te da će i nakon eventualne rekonstrukcije, Vlada poštovati sporazum, koji je prethodio njenom izglasavanju.

Bečić vjeruje i da će uskoro biti nastavljeni razgovori između predstavnika stranaka vlasti i premijera.

“Jedan je jedini put, a to je rekonstrucija Vlade, sve drugo, ulaženje u neke druge aranžmane, značilo bi izdaju izborne volje građana Crne Gore”, kazao je Bečić i dodao kako se nada da će brzo narednih dana početi dijalog premijera i predstavnika parlamentarne većine.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
p 3,14
30.09.2021-16:00 16:00

Tako je Becko ultimatum mu daj i to j to nece se URA igrat Macke i Misa!

Petar
30.09.2021-16:08 16:08

URA-se-vraca-kuci-podvijenog-repa-Becic-Abazovicu je ocitana-lekcija !

Jovan
30.09.2021-16:17 16:17

Bečiću,DIJALOG a NE MONOLOG !
Bečiću,zar nije licemjerno da posle godinu dana mrcvarenja,blamaže,laži i obmana tražite popravni sa istim ljudima.Zašto se plašite IZBORA? Zar mislite da će narod blagonaklono gledati kako glasate za Krivokapića ponovo i posle Lekićevih riječi da :
‘To stvorenje nema više njegovu podršku’ Šibicarite Demokrate.Napravite IZBORNU PRELAZNU VLADU sa Dritanom kao Premijerom i usaglasite ono što EU traži od Vas u dijalogu,potom na izbore i da ovaj narod predahne.KO GOD POBIJEDI-SREĆNO MU BILO!