Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić u SDT dao izjavu o nezakonitom prisluškivanju

Predsjednik Skupštine i lider Demokrata Aleksa Bečić danas je u Specijalnom državnom tužilaštvu dao izjavu u vezi sa nezakonitim prisluškivanjem

Predsjednik Skupštine i lider Demokrata Aleksa Bečić danas je u Specijalnom državnom tužilaštvu dao izjavu u vezi sa nezakonitim prisluškivanjem.

Podsjećamo, Specijalno policijsko odjeljenje podnijelo je nedavno krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Peruničića i bivšeg agenta tajne pratnje Srđe Pavićevića.

Peruničić i Pavićević su navodno nezakonito snimali i pratili više osoba.

Demokrate su ranije saopštile da je “svakom građaninu Crne Gore postalo potpuno jasno da su predsjednika Skupštine Aleksu Bečića i poslanika Borisa Bogdanovića od januara do septembra prošle godine nezakonito prisluškivali bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost ANB Dejan Peruničić i tajni agent Srđa Pavićević”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
uraaaaa
19.03.2021-18:33 18:33

Becicu nemos rec svakom Gradjaninu CG postalo potpuno jasno I nezakonito prislusnivanje samo 8% Gradjana mozda je kako ti velis a ostalo 92% POTPUNO ZAKONITO I JASNO RADILI SVOJ POSAO Direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Peruničića i bivšeg agenta tajne pratnje Srđe Pavićevića. !