Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Spreman sam da budem predsjednik

Bečić je istakao da je ponosan na svoju kratku, ali veoma uspješnu kampanju, koja je prije svega bila moderna i dostojanstvena i izrazio uvjerenje da će građani to itekako znati da cijene i nagrade

Spreman sam da budem predsjednik svih vas, bez obzira koji broj zaokružite tokom današnjeg dana, kazao je danas nakon glasanja predsjednički kandidatDemokrata Aleksa Bečić.

“Najveća vrijednost koju smo donijeli 30. avgusta jeste upravo sloboda i mogućnost da građani svoju budućnost biraju olovkom” , kazao je on.

Bečić je istakao da je ponosan na svoju kratku, ali veoma uspješnu kampanju, koja je prije svega bila moderna i dostojanstvena i izrazio uvjerenje da će građani to itekako znati da cijene i nagrade.

“Najponosniji sam što je kampanja svih kandidata vođena sloganima i ciljevima za koje smo se mi borili kada smo osnovali politički subjekt koji predvodim. Međutim, nama je drago što smo uspjeli da proširimo viziju pomirene Crne Gore na sve političke subjekte”, , istakao je Bečić i dodao da očekuje da na državnom nivou ostvari najbolji rezultat od kako učestvuje u izbornim procesima.

Bečić je konstatovao da će ga taj rezultat plasirati u drugi krug izbora, izrazivši spremnost da, od večeras bivšeg predsjednika Crne Gore, pobijedi sa 60 odsto glasova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mimi
19.03.2023-20:27 20:27

Čega?