Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić spreman da ne bude na jedinstvenoj poslaničkoj listi, ako su na to spremni ostali opozicioni lideri

Demokratsku Crnu Goru predstavljaju, na opozicionim pregovorima, Dragan Krapović i Krsto Radović koji imaju puni mandat partije za odlučivanje u pregovaračkom procesu

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da je ta partija spremna da prihvati koncept koji cjelokupna opozicija predlaže i smatra da je najbolji.

Bečić

Demokratsku Crnu Goru predstavljaju, na opozicionim pregovorima, Dragan Krapović i Krsto Radović koji imaju puni mandat partije za odlučivanje u pregovaračkom procesu.

“Naši predstavnici su jasno saopštili da podržavamo predlog za formiranje opozicione jedinstvene liste, ukoliko su na njoj svi opozicioni parlamentarni politički subjekti koji učestvuju u pregovorima, kao i ukoliko na listi neće biti kandidati koji već imaju u Skupštini Crne Gore tri i više poslaničkih mandata”, kazao je Bečić.

On je kazao da je, iako je poslanik tek nepuni jedan mandat, spreman da ne bude na jedinstvenoj poslaničkoj listi, ako su na isto spremni svi ostali opozicioni lideri, kao i svi oni koji imaju tri i više poslaničkih mandata.

“Hajde da damo šansu novim ljudima, hajde da relaksiramo opozicionu scenu, hajde da otvorimo prostor za novu energiju, hajde da stvorimo novu vrijednost i pružimo priliku našim ljudima koji su pokazali u Budvi i drugim gradovima kako se pobjeđuje DPS. Ukoliko moja malenkost kao neko ko ima nešto više od 3 godine poslaničkog staza, nudi nešto ovako, onda vjerujem da ću imati pozitivan odgovor i sa druge strane”, naveo je Bečić.

Kako je istakao, ukoliko oslobode Crnu Goru, onda će biti šanse i mjesta za sve.

“Na ovaj način relaksiram i sve one učesnike sastanka koji su na tom sastanku naglašavali da Aleksa Bečić ne treba da vodi jedinstvenu opozicionu listu”, poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve