Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Saznaćete brzo s kim je i o čemu Abazović razgovarao putem Skaj aplikacije

Lider Demokrata je građanima kazao da je dužnost Demokrata ne da brane bilo čiju funkciju ili fotelju, jer za razliku od mnogih drugih u politici nisu tu da brane džep ili ličnu slobodu

“Demokratska Crna Gora uskoro postaje član najveće i najmoćnije porodice partija u Evropskom parlamentu, Evropske narodne partije. To je velika vijest i za Demokrate i za Crnu Goru, ali i oni u nama dobijaju jednu ozbiljnu, moćnu, organizovanu i kredibilnu građansku, evropsku i evroatlantsku partiju, dostojnu iskazanog poštovanja koje nas je tamo dočekalo”, kazao je Aleksa Bečić na konvenciji Opštinske organizacije Demokrata Pljevlja.

A sljedeće je, poručio je Bečić, “da Demokrate ulaze u EPP, Demokrate uskoro nakon izbora preuzimaju vlast, Demokrate uvode Crnu Goru u Evropsku uniju!”

Lider Demokrata je građanima kazao da je “dužnost Demokrata ne da brane bilo čiju funkciju ili fotelju, jer za razliku od mnogih drugih u politici nisu tu da brane džep ili ličnu slobodu, jer smo mi vječno slobodni ljudi, već da brane da se nikad više u džep građana ne vrati ona kriminalna ruka koja je decenijama harala građane Crne Gore, a koja je izbačena nakon velike pobjede 30. avgusta.”

“Zanimljiva otkrića”

Bečić je kazao i da je “tajno praćen od lica koje je EUROPOL označio kao visokorangirane članove Kavačkog klana u periodu kada je sadašnji premijer, a tadašnji koordinator svih službi bezbjednosti imao kriptovani telefon i SKAJ aplikaciju, dok je istovremeno šef klana Radoje Zvicer prosto nesmetano odšetao iz Crne Gore, od kada mu se gubi svaki trag.”

“Crna Gora će u narednom periodu da sazna s kim je današnji premijer razgovarao i o čemu putem SKAJ aplikacije, kao i da li je bilo nekih zanimljivih susreta i s kim. Biće to zanimljivi odgovori! Uvijek sam tvrdio da borbu protiv kriminala mogu da iznesu samo ljudi čisti kao sunce, jer sa kriminalom nema dogovaranja, nema šurovanja, već ga morate pobjeđivati na svakom koraku i ciljati direktno u glavu!”, naglasio je Bečić.

Konvenciji su se obratili i predsjednik OO Demokrata Pljevlja, Milojica Tešović, izvršni direktor EPCG, Nikola Rovčanin, predsjednik Odbora direktora rudnika uglja, Dušan Janjušević, kao i odbornik Demokrata u Skupštini opštine Pljevlja, Bojan Krvavac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve