Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić sa predstavnicima Srpskog nacionalnog savjeta: Različitosti su naše prednosti koje treba povezati u jedan tim

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa predstavnicima Srpskog nacionalnog savjeta Crne Gore dr. Momčilom Vuksanovićem, predsjednikom i Novicom Đurićem, članom Savjeta, saopšteno je iz Skupštine

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa predstavnicima Srpskog nacionalnog savjeta Crne Gore dr. Momčilom Vuksanovićem, predsjednikom i Novicom Đurićem, članom Savjeta, saopšteno je iz Skupštine.

U otvorenom dijalogu, predsjednik Bečić je istakao da Skupština Crne Gore baštini različitosti, ocijenivši da će nova parlamentarna većina raditi na jačanju promocije međunacionalnog sklada i dobrih komšijskih odnosa. On je ocijenio da sve različitosti, uz uzajamno poštovanje i razumijevanje, vode ka unapređenju koncepta građanskog društva.

„Različitosti našeg društva nijesu naše slabosti, već prednosti  i bogatstvo koje treba njegovati i povezati u jedan tim, koji će igrati u interesu Crne Gore i svih njenih građana“,  kazao je predsjednik Skupštine.

Kako se navodi u saopštenju, predstavnici Savjeta upoznali su predsjednika Skupštine sa problemima sa kojima se suočavaju u radu, funkcionisanju i djelovanju, uz poseban osvrt na odnos javne administracije prema ovoj organizaciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve