Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Poštovanje svim ženama koje su izgradile našu zemlju i stvorile društvo u kojem danas živimo

Naša je obaveza, navodi on, da se borimo protiv rodne diskriminacije i nasilja, te da obezbijedimo da žene imaju jednake mogućnosti u svim aspektima života

Danas obilježavamo 8. mart – Dan žena, dan kada s ponosom ističemo ulogu i doprinos žena u svim sferama života. Naša zemlja ima bogatu i raznoliku istoriju, uvijek smo se ponosili hrabrim majkama, suprugama, sestrama, kćerima, koje su se borile protiv svih oblika nepravde i diskriminacije, poručio je lider Demokrata i predsjednički kandidat Aleksa Bečić.

“Kao kandidat za predsjednika Crne Gore, želim Vam čestitati Međunarodni praznik, ali i izraziti duboko poštovanje prema svim ženama koje su svojim radom, strpljenjem, hrabrošću i odlučnošću izgradile našu zemlju i stvorile društvo u kojem danas živimo. Međutim, još uvijek postoji mnogo posla kako bi se postigla potpuna ravnopravnost”, naveo je Bečić u čestitci.

Naša je obaveza, navodi on, da se borimo protiv rodne diskriminacije i nasilja, te da obezbijedimo da žene imaju jednake mogućnosti u svim aspektima života.

“Ovaj 8. mart želim da bude podsjetnik svima da žene zaslužuju našu punu podršku i da je naša zajednička odgovornost da se borimo za njihova prava. U svoje ime, ali i cijelog mog tima, želim vam da se uvijek osjećate posebno, voljeno i poštovano”, poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve