Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bečić: Poslanici DPS-a da povuku Zakon

Bečić je pozdravio izjave barskog nadpiskupa Đonlešaja i mitropolita crnogorsko-primorskog, koji su pozvali na mir, bratsku ljubav i slogu među ljudima svih vjera i nacija u Crnoj Gori

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je poslanike Demokratske partije socijalista da povuku Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

Aleksa Bečić

“Gospodo iz DPS-a, ne slijedite vođu koji je izgubio kompas, vođu koji luta, vođu koji ne zna što čini, zaustavite podjele, zaustavite širenje mržnje, tenzija i razdora među braćom i komšijama. Ovo je naša zemlja, ovdje treba sjutra zajedno sa živimo mi i naša djeca svih vjera i nacija. On će otići, ne idite za njim u slijepu ulicu. Ne može jedan čovjek biti važniji od naše države, naših građana i naše budućnosti.Kažite mu konačno da je kap prelila čašu i povucite neustavni i neodrživi Zakon o slobodi vjeroispovijesti”, navodi se u saopštenju.

Bečić je pozdravio izjave barskog nadpiskupa Đonlešaja i mitropolita crnogorsko-primorskog, koji su pozvali na mir, bratsku ljubav i slogu među ljudima svih vjera i nacija u Crnoj Gori.

“Demokrate su napuštanjem Odbora zbog procesuiranja neustavnog Zakona i održavanjem date riječi u vezi sa tim, izjavama svih funkcionera, a posebno naše braće Dženana Kolića i Albina Ćemana, oštrim protivljenjem usvajanju ovog zakona i solidarisanjem sa ugroženima na svakom mjestu, pokazale kako se brani građanska Crna Gora i kako se odgovora na bezumne pokušaje Đukanovića i njegovih pomagača”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve