Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bečić odgovorio Đukanoviću: Nečasno je da on bilo šta govori o časti i poštenju

Sjever nismo zaboravili, kaže on, ''nismo ga napustili''

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić i danas je nastavio “pobjedničku” kampanju “Put časti” posjetom Kolašinu, gdje ga je dočekao veliki broj građana Kolašina, saopštila je ta partija.

“Kolašinci su uvijek bili istrajni borci, časnih namjera i viteških osobina, koji su dali značajan doprinos vjekovnoj borbi za slobodu našeg naroda. Mnogo puta sam imao priliku da razgovaram i lično obiđem mnoge građane Kolašina i znam da ćemo ovdje uvijek biti lijepo dočekani, baš kao što smo i danas na našem “PUTU ČASTI”, jer tradicionalno gostoprimstvo se ovdje podrazumijeva, ide ruku pod ruku sa čašću”, istakao je Bečić.

Sjever nismo zaboravili, kaže on, “nismo ga napustili”.

“Naprotiv, kao što vidite tu sam među vama, svoj život sam žaložio za boljitak i progres svakog čovjeka, svake porodice, svakog pezionera, đaka i studenta. Tu sam sa vama, ne na ofšor destinacijama, ne u Dubaiju, nego ovdje stojim kao jedan od vas”, kazao je Bečić.

Bečić u Kolašinu/ Foto: Demokrate

Naveo je da za Crnu Goru, izbori imaju mnogo veći značaj od svih prethodnih, jer, kako je istakao, svi koji žele dobro Crnoj Gori “moraju biti svjesni toga i odgovorno postupiti prema svojoj otadžbini, podržati one koji njeguju istinski građanski koncept”.

“Evo da odgovorim na prozivke serijski poraženog odlazećeg predsjednika Crne Gore: “U potpunosti razumijem nerazumijevanje odlazećeg predsjednika kada je riječ o značenju riječi ČAST. Za njega postoji samo opravdanje totalitarne vladavine i korupcija i pljačka njegove političke družine. Nečasno je da uopšte on bilo šta govori o časti i poštenju jer je on personifikacija nečasne Crne Gore”, kazao je Bečić.

Bečić u Kolašinu/ Foto: Demokrate

Osvrnuo se i na navode aktuelnog predsjednika Crne Gore.

“Kada je riječ o konkretnoj optužbi odlazećeg predsjednika Crne Gore, da sam sa 11 godina hrabrio Miloševića, mora da me je pomiješao sa samim sobom. To i ne čudi, posebno imajući u vidu da je poslije 30. avgusta doživio toliko poraza, da mu je halucinacija postala normalna stvar, a samoohrabrivanje uzaludna stvar”, kazao je Bečić.

Istina je, kaže on, da “sam kao mlad ušao u politiku”.

“Ali ne sa 11 godina. Ali, šta objašnjavati čovjeku koji ima veze sa istinom taman koliko ja sa njegovim kriminalom”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sabrija
11.03.2023-20:50 20:50

SLOBODA GOVORA-Lako ti se je sluziti lazima i podvalama kad ti niko nista ne vjeruje ? Nema sto da vrijedjas nikoga u CG imas sansu pa se odmeri ko je ko 19 marta gradjani ce odluciti ! 30. avgusta smo dobili okupaciju sreca pa te gos .ABAZOVIC izbaci brzo iz one fotelje koju si vise volijo od boga poraz ti je i sada – samoohrabrivanje ti je uzaludna stvar..kad spavate GOS-.MILA sanjate a on sve jacu podrsku GRADJANA-KI uzalud se mucite da ga slomite !!!!

Doktor
12.03.2023-07:17 07:17

Ti i čast kao kokoška i lav.
Ti bez stava i morala.
Ti blejo bez one rabote.
Milu nijesi ni do niskog pasa.

Uhh
12.03.2023-07:45 07:45

Kukavičji si isprdak
Ljaljo gadni

COL
12.03.2023-13:56 13:56

Stari i čestiti Zećani su rijetko se kleli čašću, a kad bi se zakleli glava bi lećele, život se dava da se održi ta zakletva. Oni koji su se svakodnevno kleli čašću bili su uvažavani koliko i isprdak konjski ili ovnujski…

blam
13.03.2023-04:49 04:49

Časti mi – 50% prepisao sam, pokrao, magistarski rad. Zato me naaaaarod zove Plagistar. Plagirati tuđu knjigu je kao uzeti tuđi novac, a i toga je bilo. Časti mi.

pih
13.03.2023-04:52 04:52

“Nečasno je da on bilo šta govori o časti i poštenju”, reče Izbečeni. Goveče jedno ćosavo krivonogo.