Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Obećali smo da nećemo izdati litijsku borbu, postoji li birač SNP-a koji je glasao za koaliciju sa DPS-om

Protest je održan na platou ispred Opštine Berane, a učesnici su nosili zvanične zastave Crne Gore, Srbije, Evropske unije i trobojke

U Beranama je održan protest protiv najavljenog formiranja manjinske Vlade. Skup je organizovala Demokratska Crna Gora.

Protest je održan na platou ispred Opštine Berane, a učesnici su nosili zvanične zastave Crne Gore, Srbije, Evropske unije i trobojke.

Među okupljenima su i poslanici Demokrata Boris Bogdanović, Dragan Krapović i Albin Ćeman. 

Na skupu je, između ostalih, govorio predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, koji je rekao kako je on “običan narodni čovjek koji je dobio istorijsku privilegiju da predvodi ovako istrajan, kvalitetan i častan narod”.

“Ovdje smo da spriječimo izdaju, da odbranimo pobjedu i sačuvamo slobodu. Nije svejedno kome se daje glas, dobro pazite i dobro sudite. Povjerenje nekih naših sugrađana je opasno zloupotrijebljeno”, istakao je on.

Protest Demokrata u Beranama/ fot: Screenshot

Poručio je kako “neki krenuše narandžastim putem po Crnoj Gori, da izdaju, prodaju i varaju”.

“Jesmo li vam obećali da nećemo izdati onu dostojanstvenu litijsku borbu, kada smo zajedno koračali crnogorskim gradovima. A nije bilo lako. Sjetite se 28. decembra 2020. godine, sjetite se da je jedan poslanik od onih koji su krenuli putem DPS-a rekao – ja neću da uđem u salu, ja neću da glasam za Zakon o slobodi vjeroispovijesti”, rekao je.

Protest Demokrata u Beranama/ Foto: Portal Analitika

Rekao je kako cijeni SNP, ali je pitao okupljene da li postoji makar jedan njihov birač koji ih je glasao da prave koaliciju sa DPS-om.

“Kad nas pitate da li ćemo sa DPS-om ne treba nam sekund da razmislimo. Ali rukovodstvu SNP-a potrebni su dani i mjeseci da odgovore na pitanje – da li poštuju vašu volju ili će da odu sa njima. A oni drugi, koji hoće novu parlamentarnu većinu, prave je sa onima koji su im govorili da su bitange, šibicari i sluge medijskih reketaša. Je li to moral i principijelnost”, upitao je on.

Protest Demokrata u Beranama/ fot: Screenshot

Nakon završenog izlaganja, građani Berana su predvođeni Funkcionerima Demorkatske Crne Gore krenuli u protestnu šetnju ulicama tog grada.

Okupljeni su skandirali “izdaja, izdaja”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Žana
26.02.2022-19:35 19:35

Kukavice
Pi na vas

Miralem
26.02.2022-19:46 19:46

Koja je ovo psihicko poremecena budala uzelo zastavu BIH i medju cetnicke je nosi i rasirila – BOSNA ODMA PROTEST DA UPUTI ovo je placeni izdajica i da se ovo vise ne ponovi !!!!!!!!

COL
26.02.2022-20:04 20:04

Mnogo rekvizita i režija prenatrpana efektima iole pažljivom posmatraču ukazuje na neku prevaru. Što bi moja baba rekla:,, kad u šarenošljašteći stanijol zamotaš govno može i ono lijepo da izgleda”.

RIR
26.02.2022-21:19 21:19

ovaj kreten jos brani fotelju -sve uzavrelo u susjedstvu zbog Ukrajine a on ne posustaje .Lijepo mu je objasnila ambasadorka GB, da je legitimna odluka o padu Vlade ,ali ovaj kreten , ćera po svom -manipulise narodom …PIHH !

Red bi bio
26.02.2022-21:26 21:26

Zasto nema zastava boje duge na protestima – paradama Demokrata Alekse Bečića ?!

Nikola
26.02.2022-23:48 23:48
Reply to  Red bi bio

Oprane u jakuzzi pa nijesu stigle da se osuse i ispeglaju :)))))