Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Nijesam mogao ni sanjati da će Vuković na ovakav način završiti izbornu kampanju

''Nije smak svijeta ni izgubiti funkciju, ni izgubiti izbore. Vi znate da ste već izgubili oboje, ali umjesto nervoze, panike, uvreda i pravnog nasilja pokažite ono dostojanstvo koje gradjani od svih nas očekuju''

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da nije mogao ni sanjati da će Ivan Vuković na ovakav način završiti izbornu kampanju i svoju misiju na mjestu gradonačelnika Glavnog grada.

“Prijetiti sudijama krivičnim prijavama zato što su utvrdili da je izabran suprotno pravnom sistemu, održavati ponovo nelegalne sjednice i birati se za imaginarnog gradonačelnika, i na kraju ove tragikomedije ovako vrijedjati Mitra Vukovića, odbornika od 70 godina, čovjeka koji mu može otac biti i čovjeka koga poštuju svi u ovom gradu, može samo neko ko je u ogromnom strahu i panici”, napisao je Bečić na Facebooku.

On je kazao da život nije bilo koja fotelja, pa ni ta kako je naveo, “u kojoj ste vi sjedjeli”.

“Mene ste prije par mjeseci apsolutno suprotno narodnoj volji smijenili sa mjesta predsjednika Skupštine Crne Gore i dostojanstveno sam istog trena odstupio sa funkcije zahvalivši se svima., kazao je Bečić ocijenivši kako nije bilo ni nervoze, ni uvreda, ni pravnog razbojništva.

“Nije smak svijeta ni izgubiti funkciju, ni izgubiti izbore. Vi znate da ste već izgubili oboje, ali umjesto nervoze, panike, uvreda i pravnog nasilja pokažite ono dostojanstvo koje gradjani od svih nas očekuju. Živjećemo zajedno u ovom gradu i ovoj državi i nakon ovih izbora, i nakon politike”, zaključio je predsjednik Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
20.10.2022-20:53 20:53

Aleksa UNO NEČASNI poznat je kao neistinoljub ac, poznat je po drskusti i nasilnišptvu, nije ni do članka dorsto Ivanu Vukoviću. Što god da bude na izborima LJALJO, ti i tvoja partija prepoznati ste u CG kao skupina nečasnih i nesposobnih političkih profitera. OPREM DOBRO, LJALJO..

brnabic
21.10.2022-01:50 01:50

Abaz je duzan da objavi ko sa kime ljubavi nije u redu da se to ne zna kad to ni brnabic ne krije za sebe… zasto bi to krili ljaljo i abaz stvarno nema razloga!Abaz bio poceo pa stade