Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Na nasilje se uvijek odgovora demokratijom i mirom

Svih ovih godina učili smo šta znači nepravda, sad moramo naučiti kako se boriti protiv nje, napisao je on na Twitteru

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić pozvao je sve aktere društveno-političkog života Crne Gore na mirno i odgovorno ponašanje i postupanje.

“Svaki pokušaj podizanja tenzija rješavamo u skladu sa Ustavom i demokratskim principima. Svih ovih godina učili smo šta znači nepravda, sad moramo naučiti kako se boriti protiv nje”, napisao je on na Twitteru.

Prema njegovim riječima na nasilje se uvijek odgovora demokratijom i mirom.

“Pozivam sve aktere društveno-političkog života Crne Gore na mirno i odgovorno ponašanje i postupanje”, poručio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pravo
02.01.2021-21:30 21:30

Čedo Gošovića i Kaluđerovića to jest čedo sotonino, je najpodmukliji, najperfidniji, naljigaviji čovjek na političkoj sceni.Tip koji vrši najveću i najagresivniju diskriminaciju i podjelu po nacionalnoj i partijskoj osnovi što su najviše osetili ljudi u opštinama u kojima je njegova partija na vlasti u kojima su svi iz Dps i drugih suverenističkih partija ostali bez posla, počevši od Hn pa dalje.Topdžija iz Balabana koji je sa svojim momkom Bogdanovićem najjači kad je skupština poluprazna i misli da može da radi što želi, ali nadamo se skorom kraju njegove političke karijere.

Lijepa CG
02.01.2021-22:03 22:03

BECICU JUCE SI( UPLASIO GRADJANE-KE CG)IZJAVOM ZA PROTESTE CRNOGORSKIH GRADJANA!! I na kraju kad sljedeći put krenete u blokadu države, država (BECIC) će to riješiti za manje od 10 minuta.!!

BMX
02.01.2021-22:12 22:12

Za tebe je “demokratija i mir” kad se smijes na cinjenicu da ste nelegalno donijeli zakon koji imovinu drzave Crne Gore daje u vlasništvo, posjed i koriscenje drugoj, stranoj drzavi preko, ovim zakonom favorizanoj i privilegovanoj SPC kojoj je sjedište u Beogradu i koja se u svom Ustavu definise kao – crkva srpskog naroda i drzave Srbije !
To nije nikakva “demokratija i mir” nego brutalno nasilje i izdaja