Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Lazović nas uvjeravao da ne brinemo o Belivuku, a on usred CG pravio gnusne zločine

Predsjednik parlamenta Aleksa Bečić komentarisao je objavu Specijalnog državnog tužilaštva da su protiv Veljka Belivuka i njegove grupe podnijete krivične prijave zbog dvostrukog ubistva u Danilovgradu

Predsjednik parlamenta Aleksa Bečić komentarisao je objavu Specijalnog državnog tužilaštva da su protiv Veljka Belivuka i njegove grupe podnijete krivične prijave zbog dvostrukog ubistva u Danilovgradu.

“Tadašnji pomoćnik direktora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović nas je na pres konferenciji za novinare krajem januara ove godine ubjeđivao da Crna Gora nema razloga da strahuje od prisustva Veljka Belivuka i Marka Miljkovića na teritoriji CG. Danas iz saopštenja SDT-a saznajemo da se osnovano sumnja da su oni mjesecima prije toga, upravo u sred Crne Gore realizovali gnusne zločine, nalik onima koje su kako čujemo od nadležnih u Srbiji činili u Ritopeku”, napisao je Bečić na tviteru.

“Otvaraju se mnoga pitanja, pored onih koje pitamo već duže vrijeme, a ona ponavljam glase – Ko je monstruoznu grupu ugostio u Crnoj Gori, sa kim su se sve družili, srijetali, ko ih je skinuo sa liste lica kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru itd.?”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Serlok
18.08.2021-19:30 19:30

Evo pas bio ako ti pitanje nije na mjestu, za zelenu pijacu ,oni su vlast i sve znsju

ljaljica
19.08.2021-01:00 01:00

ada znas coce drtan i ti ste doveli simijanovica pa sto zabusavas sad?

za vijeka
19.08.2021-02:38 02:38

Je li Dritan nadležan za ta pitanja ili ti? Ko je pustio Simijanovića, ko ga je ugostio? Ko je pustio Belivuka? Ko je pustio malog vukodlaka iz Banjaluke da vrijeđa Crnogorce u Crnoj Gori? Ko je ovo, ko je ono… Ko? Pustila je tvoja vlada i tvoja SPC!