Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić Lajčaku: Uvijek ćemo biti na braniku evropskih i evroatlanskih vrijednosti

''Mom ličnom i našem velikom evropskom prijatelju ponovio sam svoje nepokolebljivo opredjeljenje da, usvajanjem evropskih vrijednosti i bržim ispunjavanjem zadataka sa naše evropske agende, još brže koračamo na našem evropskom putu''

Uvijek ćemo biti na braniku evropskih i evroatlantskih vrijednosti, kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić na sastanku sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograd – Priština i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

„Imao sam zadovoljstvo da u Skupštini Crne Gore budem domaćin specijalnom predstavniku EU za dijalog Beograd – Priština i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana, Miroslavu Lajčaku. Nakon razgovora u četiri oka, razgovor smo nastavili i sa našim saradnicima, kojem je prisustvovala šefica Delegacije EU u Podgorici, Kristina Oana Popa“, napisao je Bečić.

On je naglasio da “ispunjavanjem zadataka sa evropske agende, još brže se korača na evropskom putu Crne Gore”.

“Mom ličnom i našem velikom evropskom prijatelju ponovio sam svoje nepokolebljivo opredjeljenje da, usvajanjem evropskih vrijednosti i bržim ispunjavanjem zadataka sa naše evropske agende, još brže koračamo na našem evropskom putu. Uvijek ćemo biti na braniku evropskih i evroatlantskih vrijednosti”, objavio je Bečić na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve