Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Izglasaćemo ponovo sve zakone, ne vodi se rasprava, već se samo glasa

Bečić je reagovao na odluku predsjednika države Mila Đukanovića da vrati na ponovno odlučivanje Zakone koje je donijela Skupština Crne Gore na prethodnoj sjednici.

Na treći pokušaj opstrukcije i blokade sistema od strane opozicije, odgovorićemo ponovo mirno, demokratski i evropski, napisao je na Tviteru predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

On je reagovao na odluku predsjednika države Mila Đukanovića da vrati na ponovno odlučivanje Zakone koje je donijela Skupština Crne Gore na prethodnoj sjednici.

”U skladu sa Ustavom i pozitivnim propisima, izglasaćemo ponovo sve zakone. U ponovnom glasanju se ne vodi rasparava, već se samo glasa. Mi imamo strpljenja i demokratske kondicije, a predsjednik države neka ponese odgovornost za posledice koje mogu nastupiti po radničku klasu, bankarski sistem, privrednike i druge, imajući u vidu posebno rokove koji uređuju te oblasti”, naveo je Bečić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lango
02.01.2021-16:47 16:47

Trebao bi objasniti zbog čega ćete ponovo da glasate. Tužno.

Mne
02.01.2021-16:59 16:59

Čedo Gošovića i Kaluđerovića to jest čedo sotonino, je najpodmukliji, najperfidniji, naljigaviji čovjek na političkoj sceni.Tip koji vrši najveću i najagresivniju diskriminaciju i podjelu po nacionalnoj i partijskoj osnovi što su najviše osetili ljudi u opštinama u kojima je njegova partija na vlasti u kojima su svi iz Dps i drugih suverenističkih partija ostali bez posla, počevši od Hn pa dalje.Topdžija iz Balabana koji je sa svojim momkom Bogdanovićem najjači kad je skupština poluprazna i misli da može da radi što želi, ali nadamo se skorom kraju njegove političke karijere.

gagi
02.01.2021-17:12 17:12

Kako te nije sramota plagijatoru da lajes kao pas,zasto nijesi postovao Ustav onu vece i zakonski u procedure i nema problema izglasano i u redu,a ovako si ti dao sebi za pravo da budes DIK,da skidas i dijelis mandate i sl.i da ti Andrija Mandic u tvoj kabinet napise KAKO MORAS URADITI. I sto se desilo,Anrdija cetnik napravio od tebe neznalicu i prakticno magarca,a sto mislis kako cijene tvoju pamen predstavnici EU u Crnoj Gori.Becicu sacuvaj to malo obraza,ako uopste imas.

007
02.01.2021-17:22 17:22

A posle moraš na ustavni sud, izdajniče! Nečeš nikad, dok nas ima, nečeš!

007
02.01.2021-17:23 17:23

A glasanje daj danju a ne noču, ako smiješ?