Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Izbori u Podgorici biće raspisani do prekosjutra, moramo politički da preoremo Crnu Goru

Poručuje da Demokrate ''neće stati i odustati''

Jasno je da koncept koji nastaje na činjenici da hoće Vladu u kojoj bi bilo pet odsto Crne Gore a izvan 95 odsto, koju bi vodio čovjek koji ima dva odsto podrške u Crnoj Gori i u kojoj bi bile partije koje bi imale nekoliko puta više ministara nego poslanika, osuđen na propast. I taj projekat će da propadne, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić na konvenciji te partije u Danilovgradu. Bečić je poručio da će izbori u Podgorici i drugim opštinama će najkasnije do prekosjutra biti raspisani za 5. jun.

Nakon konvencije, Demokrate i okupljeni građani krenuli su u dvadesetu protestnu šetnju ulicama Danilovgrada zbog, kako kažu u toj partiji, prekrajanja izborne volje građana i najave formiranja manjinske vlade.

“Taj projekat će da pobijedi Crna Gora, narod. Poraziće ga narod, građani, jer je osuđen na propast”, kazao je lider Demokrata aludirajući na manjinsku vladu.

Poručuje da Demokrate “neće stati i odustati”.

“Dvadeseti protestni skup slobodnih, čestitih i hrabrih ljudi koji su odlučili da ovo izvedemo demokratski do kraja, da olovkom idemo iz pobjede u pobjedu”, naglasio je Bečić.

Podsjetio je da im je jedan od ciljeva bio da “izdejstvuju raspisivanje lokalnih izbora u Podgorici, Danilovgradu i drugim opštinama”.

“Moja procjena govori da smo na dohvat cilja i mislim da će najkasnije prekosjutra biti raspisani za 5. jun lokalni izbori u Podgorici, Danilovgradu, Kolašinu, Bijelom Polju, Pljevljima…”, naglasio je Bečić.

Poručuje da nastavljaju veliku borbu.

“Čeka nas dvomjesečna kampanja i velike pobjede”, dodao je lider Demokrata.

“Moramo politički da preoremo u aprilu i maju Crnu Goru. Moramo da dođemo do svakog čovjeka, svakog sela…”, kazao je on.

Bečić poručuje da svako nasilje rađa veću pobjedu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Hey
03.04.2022-22:20 22:20

Ljaljo preori ti u Zetu paradajz da usadis

Lovcenskavila
04.04.2022-09:02 09:02

Ori ti u svom stanu sa Bogdanovic em. Ostavi ti nas Crnogorce i Crnu Goru da je mi cuvamo sram te bilo poltronu. Izdajnice. Piiiiiii