Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bečić i Demokrate da kažu podržavaju li stavove njihove funkcionerke Bošković Ćirović

Bošković Ćirović poručila je na društvenim mrežama da će (Srbi) radije nestati kao narod nego što će dozvoliti da se u istoriju upišu kao genocidan narod

Nakon što je premijer Zdravko Krivokapić pokrenuo postupak razrješenja ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog njegove sporne izjave o Srebrenici, funkcionerka Demokrata Nevenka Bošković Ćirović poručila je na društvenim mrežama da će (Srbi) radije nestati kao narod nego što će dozvoliti da se u istoriju upišu kao genocidan narod. Član GO SDP-a Bojan Zeković pitao je da li će se od ove diskutabilne izjave ograditi Demokrate i njihov lider Aleksa Bečić, poručujući da se ovakvim stavovima zločini pojedinaca pokušavaju staviti na leđa naroda.

Bošković Ćirović je ovu odluku premijera “povezala” i sa smrću mitropolita Amfilohija.

“Nijesmo mi sahranili mitropolita da bi vi sahranili nas. Smatrajte to zavjetom”, napisala je funkcionerka Demokrata.

S druge strane, Zeković je na Twitter-u poručio da Srbi nijesu genocidan narod.

“Naprotiv! Osuđeni su vrlo konkretni ljudi. Upravo onaj koji takve pojedince smatra “narodom”, brka elementarne stvari i zločine pojedinaca pokušava staviti na leđa naroda”, istakao je Zeković.

Ovim povodom oglasio se dugogodišnji aktivista za ljudska prava Aleksandar Saša Zeković, koji je kazao da mitopolit preminuo od posljedica korona virusa.

“Treba joj objasniti da mitropolit nije živ ukopan, niti je prinijet kao žrtva Gospodu zbog Njegove milosti i opstanka aktuelne Vlade. Preminuo je usljed posljedica koronovirusa. Zato što je umro, mitropolit je i sahranjen. Ne (po)stoje drugi, prikriveni ili viši, razlozi”, naveo je Zeković.

On je poručio da se u pravoslavlju i drugim kulturama na ovim prostorima umrli sahranjuju.

“To nalažu i sekularni propisi. Umrla osoba, jednostavno, ne može ostati nesahranjena (neukopana). Kraj priče. Amin”, jasan je Zeković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GRAĐANSKI
05.04.2021-18:44 18:44

Ova nevjesta je: srbo-četnikušica, nacional-klero-fašistica i ljudsko zastiđe! A, njezini i Bečićevi “Demokrate” su (na čelu sa malijem Bečićem) su isto što i ona.

Vjecnaje
05.04.2021-19:16 19:16

JE LI OVO ONA STO JE ISTOG MIŠLJENJA KAO I LEPOSAVIĆ

Crnogorka
05.04.2021-20:13 20:13

Demokrata Cetnikusa-ci Nevenka Bošković Ćirović -KOLIC I ALBIN pod hitno na pregled kumim vas bogom blizi im se Brodolom i u proslost se upisuju!

Mil
05.04.2021-20:24 20:24

Cirovicka je samo doekle u pravu: samo vrlo mali dio srpskog naroda jeste genocidan (radi se o odredjenom broju pojedinaca koji su osudjeni za genocid). Ali nije joj u redu da pravi paralelu da je cio srpski narod genocidan. To jednostavno nije istina. Neka se okane te podmetacine. Ona ocigledno pomamljuje javnost i zeli izigravati nekakvu toboznju junakinju – zrtvu. “Jadna Cirovicka, kako je hrabra i kako se bori za Srbe” Nadam se da su je najprije Srbi prozreli i skontali. Nju je najbolje ignorisati. Eto.

pero
05.04.2021-23:20 23:20
Reply to  Mil

Ali podrzavaju svi genocid

Koh
05.04.2021-23:04 23:04

Paraskeva u manite udara.
To hevtaj lobi ali se rašiva….baaj

Bosna
05.04.2021-23:39 23:39

Blago majci za KOLICA I ALBINA za izjavu njhove najdraze CETNIKUSE-Cirovic sa kim su se u kolo uhvatili !-plemena ste obrukali nesrece proklete plasiteli se od boga za ono zlo u Srebrenici kojima dajete podrsku da nije bio Genocid! !