Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić – Grubišić: Nismo spremni da zarad mandata zloupotrebljavamo teme koje dijele građane

Predsjednik Demokrata sastao se sa ambasadorom Hrvatske u Crnoj Gori, Veselkom Grubišićem

Nismo spremni da zarad mandata zloupotrebljavamo aktuelne teme koje dijele građane bez obzira na stepen emocije koje te teme izazivaju. Imamo zdrave temelje, zdravu politiku i čiste kadrove, bez uticaja bilo kog neformalnog centra moći, kazao je predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, na sastanku sa ambasadorom Hrvatske u Crnoj Gori, Veselkom Grubišićem.

Predsjednik Demokratske Crne Gore je Grubišića upoznao sa Sporazumom tri nosioca izbornih lista i istakao da je Demokratska Crna Gora ostala ono što je uvijek i bila.

“Čistina i stabilnost u politici princip je kojem težimo i koji njegujemo. Vidjeli ste, i nakon ovih izbora da su svi potvrdili ispravnost naše politike, a slogan ‘Mir je naša nacija’ postao je slogan svih političkih subjekata na političkoj sceni Crne Gore”, istakao je Bečić.

Dodao je da je koalicija „Mir je naša nacija“ u pregovorima efikasna i umjerena, te da, prema procjenama svih, pregovori idu u dobrom pravcu.

Bečić je Grubišiću rekao da je ključ spoljne politike otvoriti što više evropskih vrata.

Grubišić je, pak, čestitao lideru Demokrata na sjajnom izbornom rezultatu, kao i porukama koje je poslao tokom izborne noći.

Istakao je i da je umjerenost koju je koalicija manifestovala u pobjedničkoj euforiji u izbornoj noći i nakon izbornog dana ključ stabilne politike, te ponovo je naglasio posvećenost Hrvatske pregovaračkom procesu između Evropske unije i Crne Gore.

“Želim da nastavimo kvalitetnu saradnju kakvu smo imali, te da je u budućnosti realizujemo na dobro Crne Gore i Hrvatske”, zaključio je Grubišić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve