Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić dolazi na sastanak stare paralmentarne većine

''Odrekli smo se najviših državnih funkcija radi lakšeg dogovora partija''

Dolazim na sastanak u dobroj vjeri da se možemo i moramo dogovoriti. S tim u vezi, Demokrate su već učinile ustupak: odrekli smo se najviših državnih funkcija radi lakšeg dogovora partija, saopštio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić uoči današnjeg sastanka stare parlametarne većine.

“U pregovaračkom procesu da smo javno i decidno saopštili da su nam prihvatljive kandidatkinje poput Jelene Borovinić Bojović, Vanje Ćalović, Branke Bošnjak… Bez obzira na tu činjenicu, a cijeneći gest DF-a o odricanju od kandidature za mandatara za sastav 44. Vlade Crne Gore, Demokrate danas čine dodatan ustupak: Prihvatićemo bilo koju stranačku ili nestranačku kandidatkinju ili kandidata koji ne dolazi iz stranaka ili iz reda pojedinaca koje su imale saradnju sa DPS u smislu izbora 43. Vlade Crne Gore, a koji su prihvatljivi liderima, učesnicima današnjeg sastanka”, kazao je Bečić.

Nikada nijesmo, dodao je, niti ćemo ikada biti prepreka bilo kom dogovoru, osim dogovora koji vodi ka formiranju Vlade sa DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gavran
14.09.2022-12:12 12:12

Vas Cetnicki cilj je jedini da vodite CG bez CRNOGORACA-( DPS ) to sto vi psihicki poremeceno mrzite CRNOGORCE I STO BI HTJELI PREDATI  CG-putinu-vucicu TO JE PROBLEM ONIH STO SU STVORILI CG I STO CE JE CUVAT OD VAS DA VAM JE NEDA DA JE UNISTAVATE I SPRZITE KAKO JE VI  CETNICKI DEMOKRATE NAZVASTE-SPRZENA ZEMLJA ILI -SRPSKA CG !

RIR
14.09.2022-14:13 14:13

…oni nijesu nikakva ni Demokratska partija ,jos manje Evropska — učestala upozorenja EU ,SAD i sa svih relevantnih adresa i apela pojedinaca da DF ne moze biti njihov partner njima je to DZABE ,oce sa DF ,koji je cijelo vrijeme bio protiv CG i svih njenih interesa /EU ,NATO…/ a čoče nece sa DPS da ih ne ukori OLOŠ koja godinama radi to što radi …pa lako izvesti zaključak da su Demokrate iste kao i DF i URA ,i dr i da su za srbijanski polusvijet….