Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Demokrate su jedina partija istinske građanske profilacije

Tvrdi da su rezultati lokalnih izbora dokaz da su ''Demokrate jedina partija koja se zalaže za građanske vrijednosti''

Građani i građanke Petnjice pokazali su da im je dosta podjela, etničke i vjerske netolerancije pa su svoje povjerenje ukazali Demokratskoj Crnoj Gori, jedinoj partiji istinske građanske profilacije koja prevazilazi podjele, nudi rješenja, vodi dijalog i smiruje tenzije koje izazivaju oni koji hoće i dalje na podjelama da vladaju, poručio je lider Demokrata, Aleksa Bečić.

“Trend rasta Demokrata će se nastaviti jer narod prepoznaje naš demokratski i državotvorni kapacitet, težnju da uspostavimo prave vrijednosti i izvedemo Crnu Goru na evropski put. Građani svih vjera i nacija, koji istinski žele evropsku Crnu Goru, svoje povjerenje poklanajaju Demokratama, jer žele da u prošlost ostanu oni koji su ih posvađali, opljačkali, raselili”, rekao je predsjednik Demokrata.

Tvrdi da su rezultati lokalnih izbora dokaz da su “Demokrate jedina partija koja se zalaže za građanske vrijednosti”.

“Rezultati lokalnih izbora na Cetinju i u Mojkovcu, koje su nacionalno različite sredine, sa osvojenih rekordnih osam odsto u Petnjici, neoboriv su dokaz da su Demokrate jedina partija koja se istinski zalaže za građanske vrijednosti, poštovanje drugog i drugačijeg i evropski put koji ne smije imati alternativu”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
07.12.2021-12:35 12:35

Ti si Becicu unikatan primjerak politicara. Na apsolutnom izbornom neuspjehu, na otvorenoj pljacki blaga Crne Gore, na krsenju svih prava, po zakonima i Ustavu CG, na nedostojnom fizickom i pravnom nasilju, na totalnoj nesposobnosti, ali i odstutvu namjere, da bilo sto uradis korisno za drzavu, izvrcuci istinu, svoja nepocinstva pripisujuci drugima, pokusavas da otvoreno i beskrupulozno obmanjujes gradjane Crne Gore. Tvoj jedini cilj je nestanak Crne Gore. Tvoj najveci uspjeh je neuspjela Vlada, koju ti mrtav ladan oces da zamijenis drugom neuspjesnom da bi Crnu Goru pokopao totalno. Pa Becicu, i mi anonimni gradjani opasuljulili smo se malo. Prepoznali smo… Pročitaj više »

Petar Pan
07.12.2021-14:17 14:17

Istinske četničke profilacije.