Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Demokrate će podržati Milatovića, stavljamo mu se na raspolaganje u naredne dvije sedmice

Demokrate podržale Milatovića u drugom krugu

Glavni odbor Demokrata je danas donio odluku da bezrezervno podrži kolegu Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora.

“S tim u vezi, pozivam sve birače koji su mi ukazali povjerenje u prvom krugu, sve članove i simpatizere Demokrata, sve građane Crne Gore, da podrže kolegu Milatovića i omoguće konačnu pobjedu nad Milom Đukanovićem i njegovom politikom prošlosti kojoj je definitivno isteklo vrijeme”, kazao je Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.

To je, ističe Bečić, njihov imperativ i ključni zadatak.

“Tako da se cjelokupna infrastruktura Demokrata koja je široko prepoznata kao izuzetno moćna i organizovana, stavlja na raspolaganje u naredne dvije sedmice kolegi Milatoviću u mjeri i na način koji on i njegov izborni štab procijene za potrebnim. Još jednom želim da zahvalim biračima koji su nam dali povjerenje omogućivši da u ovako specifičnim uslovima, izuzetno jake konkurencije koja je bila značajno jača nego na ranijim nacionalnim izborima, i projektovano stvaranog narativa o tome ko može, a ko ne može ući u drugi krug, ostvarimo istovjetan rezultat kao u ranijim izbornim procesima na državnom nivou i pokažemo punu stabilnost i vitalnost našeg zaista iskrenog, odanog i dostojanstvenog biračkog tijela”, poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
20.03.2023-15:26 15:26

Sad kad te je urnisao možeš da mu puneš u jedra ili tamo đe se završavaju leđa a poćinju noge…

Slavica
20.03.2023-15:41 15:41

Pa morate.se nekome staviti na raspolaganje s obzirom na rezultat.Sto bi sa ostavkom ukoliko ne prodjes u drugi krug.Je li cast o kojoj pricas.

Danka
20.03.2023-15:45 15:45

Vjeruj ti i Abazovic im nijeste potrebni samo da ih upropastite za Bečića, Abazovića i donekle Mandića dolaze crni dani. Jer kad bi preslikali ove rezultate, na predstojeće parlamentarne izbore, Evropa sad bi imala više nego duplo mandata od koalicionih partnera zajedno. Tako neka se spreme da trpe ove lažove u dugi niz godina.

Semko
20.03.2023-16:00 16:00

Zamisli se sam Osvojili ste zajedno URA-DEMOKRATE  10% Sto znaci 5%+5%=10% Akobogda od Boga kazna 11 juna zajedno 2,9% samo da vas vise ne slusamo sta jedan drugom kazete-vrijedjate ponizavate pogrdnih rijeci je izbaceno da ni pas nebi moga izasrat i sve je to opet u jedno klupko zamotano a CASTI to trebate zaboravit a ne pomenut ! Kakav zadnji znak cete nosit na promocijama 11 juna vidjet cemo samo da ne bude Crvenokravatasi !

Tara
20.03.2023-17:53 17:53

Ti nikad nijesi podrzavao CG niti crnogorce..nije ni cudo..spao si na nista..

BobZeković
20.03.2023-19:43 19:43

Poleće Ljaljo,
visoko, previsoko,
a onda, ka svaki gad,
o crnu zemlju doživje
zaslužen, strahovito sramon pad.