Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bečić čestitao patrijarhu Porfiriju: Uvjeren da će biti dostojan nasljednik svojih prethodnika

Porfirije je danas izabran za 46. patrijarha Srpske pravoslavne crkve

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić čestitao je Porfiriju stupanje na poziciju patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

“Njegovoj svetosti, arhiepiskopu pećkom, mitropolitu beogradsko-karlovačkom i patrijarhu srpskom, gospodinu Porfiriju, čestitam na izboru, uz uvjerenje da će biti dostojan nasljednik svojih prethodnika i da će kao duhovni pastir vjerni narod voditi putem mira i ljubavi”, napisao je Bečić na Twitter-u.

Porfirije je danas izabran za 46. patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crni
18.02.2021-22:01 22:01

Znaci da nastavi sa planom okupacine CG. Izdajnice i slugenjaro srpska. Nemoj u moje ime cestitati cetnicicu. Pogledaj na yutub kako pjeva cetnicke pjesme smradu mali pokvareni.

BMX
18.02.2021-22:25 22:25

Kakve veze imaju predsjednik Vlade i predsjednik Skupštine – svjetovna vlast nezavisne, suverene, nedjunarodno priznate, gradjanske i SEKULARNE DRŽAVE Crne Gore sa izborom patrijarha SPC – crkvene vlasti druge,strane drzave, u Beogradu ?! Zasto nisu cestitali pobjedu Kurtiju na izborima na Kosovu, kad su se vec obavezali i potpisali sporazum da ce to postovati ?Jeli ovim činom preksen Ustav po kojem su crkva i drzava – odvojene ?

Sos
19.02.2021-05:28 05:28

Kakav je ovo Licemjerni Srpski Nacionalista pokvareni za sve ono u Beranama je on glavni ORGANIZATOR da se CETNICIIMA.-Ratnim zlocincima napravi TRG I promijene ULICE na zlikovska imena !!!

pero
19.02.2021-06:31 06:31

Becicu nista bolje pjesme ne pjevas ni ti Evo ti i jedna cetnicka pjesma da naucis od vaseg popa sto pjeva —–Sto se ono na dinari sjaji DJUJICEVA KOKARDA NA GLAVI!!