Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić čestitao Dan Opštine Ulcinj: Simbol multinacionalnog i multikulturalnog duha Crne Gore

Prema njegovim riječima, kao grad koji je kroz istoriju prešao dug put, još od drevnih ilirskih naselja i rimskih gradova, preko srednjovjekovnih vladara i osvajača, pa sve do današnje Crne Gore, Ulcinj je simbol multinacionalnog i multikulturalnog duha Crne Gore

U ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, predsjedniku Opštine Ulcinj, Omeru Barjaktariju, predsjedniku Skupštine Opštine Ulcinj, Adrijanu Mavriću, kao i svim građankama i građanima ovog najjužnijeg crnogorskog grada, koji obiluje izuzetnim prirodnim ljepotama zbog kojih je Crna Gora već duži niz godina glavna destinacija na mapi mnogobrojnih turističkih posjetilaca, želim od srca da čestitam Dan opštine Ulcinj, kazao je predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić. 

Prema njegovim riječima, kao grad koji je kroz istoriju prešao dug put, još od drevnih ilirskih naselja i rimskih gradova, preko srednjovjekovnih vladara i osvajača, pa sve do današnje Crne Gore, Ulcinj je simbol multinacionalnog i multikulturalnog duha Crne Gore.

“Izvanredne prirodne ljepote koju čine zapanjujuće pješčane plaže i valovito more, koji zajedno sačinjavaju najljepšu obalu Jadrana, ali i planine koje se uzdižu iznad ovog grada, garantuju dinamičan i prosperitetan razvoj grada sa jednom od najljepših plaža na svijetu”, rekao je Bečić.

Oslobođenje Ulcinja na prethodnim lokalnim izborima, ocjenjuje, pokazatelj je da zajedno možemo sve, te da moramo nastaviti da radimo zajednički i složno, kako bismo očuvali i unaprijedili sve ono što ovu opštinu čini posebnom.

“Neka ovaj dan bude prilika da se prisjetimo svih časnih ljudi, događaja i tradicija koji su utkani u istoriju, te da se radujemo budućim generacijama i nezaobilaznim, novim pobjedama koje nam, siguran sam, već sjutra dolaze. U to ime, još jednom, svim građankama i građanima Ulcinja želim nove pobjede, slogu i prosperitet u godinama koje dolaze”, zaključio je Bečić u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve