Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bečić: 19. marta birajte časnu opciju, za časnu Zetu i Crnu Goru

''Poboljšanje životnog standarda građana od početka je bila naša mjera patrotizma''

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić na “Putu časti” posjetio je i novoformiranu opštinu Zeta.

Bečić je podsjetio da je njegov tim, sa kojim se već osam godina bori za bolju i pravedniju Crnu Goru, kreirao i predložio istorijska zakonska rješenja koja su građanima donijela dječije dodatke i besplatne udžbenike za svu djecu, kao i veće minimalne penzije, staračke naknade, obeštećenje majkama sa troje i više djece, naknade za sportiste, povećanje lične invalidnine i uvećanje naknada za novorođenčad za čak devet puta.

“Za vrijeme predsjedavanja Skupštinom imao sam i privilegiju i da na dnevni red stavim povećanje minimalnih zarada. Poboljšanje životnog standarda građana od početka je bila naša mjera patrotizma”, kazao je Bečić.

U svom obraćanju je dodao da je veoma važna stvar to što je Zeta konačno dobila status koji joj pripada, status samostalne opštine, naglasivši pritom da je taj predlog manipulativno stigao od partije koja se decenijama protivila toj ideji radeći sve na ekonomskoj i privrednoj devastaciji Zetske ravnice.

Bez obzira na to pozvao je da zajedno od Zete gradimo snažnu opštinu na čelu sa vlašću koja će biti istinski servis potreba svih građana sa obavezom da se isprave višedecenijske greške maćehinskog upravljanja Zetom.

“Ovaj kraj je tokom duge istorije svojim proizvodnim potencijalima hranio cijelu Crnu Goru. Međutim, zanemarivanje potreba Zećana od strane bivšeg režima dovelo je do toga da su gotovo svi potencijali ovog kraja neiskorišćeni. Zato, Zeti moramo vratiti ulogu koju zaslužuje, mora biti motor privrednog razvoja naše države”, istakao je on.

Bečić je naglasio da su Zećani dokazali vjekovno vrjednovanje ideala slobode kada su na lokalnim izborima u prošlost poslali bivšu vlast. Istakavši da će na taj način narod Zete glasati i 19. marta.

“Svih ovih godina bio sam tu, kroz svoje političko djelovanje borio sam se za ljepšu budućnost Zete, pa i kroz aktivnosti u Skupštini Glavnog grada. Nekima je Zeta služila kao idealna sredina za razvijanje biznis ideja poput skrnavljenja naših rijeka Morače i Cijevne na čemu su on i njegovi kumovi pribirali milione. Međutim nema više korišćenja naših dobara a da građani od toga nemaju ništa. Ta praksa je poslata u prošlost i iz Zete i iz Crne Gore. Zato, 19. marta birajte časnu opciju, za časnu Zetu i Crnu Goru!” zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SELMAN
15.03.2023-14:11 14:11

Koalicijom za 21 milion”. Demokrate u propast I PROSLOST niko nece da slusa i gleda ove nacionaliste – lopove -lazove ! Izjava Dritan Abazović u Vladi koja je formirana nakon obaranja “apostolske”, ”crvene kravatase treba očistiti sa svih pozicija” protestovali i setali sa lutkom od 21 Milijon koju je SESELJEV BECIC nosijo na celo protesta !! Zajedno ponovo ni stida ni srama ova Casti mi koju prestavljaju SESELJEVI DEMOKRATE  !PihPih 100x!