Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Baošić: Кo s đavolom tikve sadi…

''Takvi nam danas serviraju bajke, skupa sa onima koji su zemlju doveli do ambisa, a narod do prosjačkog štapa''

Predsjednika Kluba mladih Demokratske narodne partije Nemanja Baošić ističe da olako ne treba da zaboravimo izvinjenje ministra Milojka Spajića upućeno Miomiru M. Mugoši u teškom i bolnom momentu njegove smjene, ili preciznije selidbe u poslaničku klupu.

“Uz izvinjenje Milojko spomenutom nudi savjetnički angažman, čovjeku kojem se na teret stavljaju lažne fakture od 1,2 miliona evra, razne malverzacije unutar povlašćene firme “Montenegro prevoz Pejović” itd. Za one koji ne znaju vlasnik firme Pejović (trenutno u pritvoru) bio je na čelu “Exclusive” taksija, pa ukoliko postoji elementarna volja tužilaštva lako je ispitati proces dodjele licence spomenutom taksi-prevozniku od strane Glavnog grada, uručivanje jednog izvoda licence za više lica itd. itd.”, rekao je Baošić.

Prema njegovim riječima, ako zakorače dublje doći će do visokog DPS funkcionera koji je sa Pejovićem u kumovskim odnosima, a koji je uz naravno Mugošu ne samo bio upoznat sa svim navedenim, već je Pejoviću omogućio kabadahijsko ponašanje i kršenje takoreći svih zakonskih normi i okvira poslovanja.

“Sa takvim ljudima praviti bilo kakav dil, a kamoli pregovarati o implementiranju takvih u Vladu Crne Gore predstavlja vrhunac zastiđa. I takvi nam danas serviraju bajke, skupa sa onima koji su zemlju doveli do ambisa, a narod do prosjačkog štapa. Pametnom dovoljno”, zaključio je Baošić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
01.12.2021-01:24 01:24

Najopasnije za CG je STO SE DOZVOLILO DA SE  OKUPATORSKI CETNICI OSILE “Sa ovkavima SPLACINAMA praviti bilo kakav dil, a kamoli pregovarati u Vladu Crne Gore predstavlja vrhunac zastiđa. I ovakvi nam danas utiru nasu DJEDOVINU i sve sto je CRNOGORSKO -koji su za godinu zemlju doveli do ambisa, a narod do prosjačkog štapa. Pametnom dovolj !1

gagi
01.12.2021-04:19 04:19

Sve je ovo “tacno”samo jedno fali da ovaj prirepak Baosic stavi ovu mladu praznu glavu u vinklo ili prije upotrebe da ga promuckaju.E cuti slinota lijepo li si slican kretenu Pipunu,poceo si i to da lajes ali ne grizes,kudis Spajica i brljas ali ga svi vi svetosavci podrzavate iz petnih zila i jos nesto krelac iz prazne puske se ne puca,mrs u kucaru pasce Pipunovo.