Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Baković: Tužno ko nam vodi bezbjednosni sektor, radio sam po zakonu, neka nadležni provjere

''Slušajući današnji pres i pompezne objave vrha bezbjednosnog sektora, mogu reći da je tužno ko nam vodi bezbjednosni sektor, kada se bivši delikvent stavlja u ulogu policajca i tužioca i sudije'', naveo je Baković u izjavi dostavljenoj medijima

Nakon što je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović na današnjoj konferenciji za novinare saopštio da su skidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću u Crnu Goru naredili bivši policijski funkcioneri Enis Baković i Zoran Lazović, a državni sekretaer MUP-a Rade Milošević rekao da je Baković nalogodavac ukidanja zabrane, oglasio se Baković koji je medijima kazao da je sve radio po zakonu, i neka nadležni provjere.

“Slušajući današnji pres i pompezne objave vrha bezbjednosnog sektora, mogu reći da je tužno ko nam vodi bezbjednosni sektor, kada se bivši delikvent stavlja u ulogu policajca i tužioca i sudije”, naveo je Baković u izjavi dostavljenoj medijima.

Prema njegovim riječima slušajući dravnog sekretara MUP-a Rada Miloševića, stiče se utisak da je otkrio čudo neviđeno i da mu je trebalo puno vremena da dođe do podataka na osnovu kojih je podnio krivičnu prijavu, iako je kao državni sekretar mogao do podataka doći za jedan minut, što je svakom zaposlenom u MUP-u jasno.

“Niti sam nalogodavac, a Miloševiću poručujem da nemam od čega da se branim jer sam sve radio zakonito”. rekao je Baković.

On je pozvo je nadležne državne organe da ispitaju sve u vezi sa njegovim postupanjem.

“Pa ako treba i tužioci kakve Milošević i njegova družina žele, koji će im dojavljivati ko ih je kad nazvao i sa kim su popili kafu. Toliko o profesionalnosti i nezavisnosnom postupanju tužioca. Ovim putem pozivam i bivšeg kolegu Vukasa Radonjića, kad je već javio Radu, neka i javnost upozna šta sam ga kontaktirao u vezi predmeta”, rekao je Baković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve