Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajraktari: Valdanosom ispravljena istorijska nepravda

''I ovom prilikom ponavljamo da je proces povraćaja maslinade u Valdanosu istorijska stvar za građane Ulcinja nakon 43 godina borbe za nezakonitu oduzetu imovinu''

Nakon 30-ogodišnje DPS-ove “brige” za Ulcinj koja se manifestovala ekonomskim genocidom nad najbogatijom opštinom u Crnoj Gori, sada odjednom u opozicionom DPS-u imamo brigu za uvalu Valdanos, kao i za proces povraćaja. I ovom prilikom ponavljamo da je proces povraćaja maslinade u Valdanosu istorijska stvar za građane Ulcinja nakon 43 godina borbe za nezakonitu oduzetu imovinu. Takvu istorijsku nepravdu ne bi bilo moguće ispraviti bez smjene vlasti i nikad se ne bi desila bez doprinosa URE i potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića, odgovorio je danas DPS-u predsjednik ulcinjskog odbora Građanskog pokreta URA Omer Bajraktari.

Kako je kazao, želi da obavijesti “neobavješteni” DPS, kao i za korumpirane investiture poput onih iz Cubus luxa, da je imovina u Valdanosu oduzeta od 204 porodice i tri vjerske zajednice, a ne samo od jedne kako se želi manipulisati.

“Takođe ističemo da broj porodica kojima će biti vraćena imovina u Valdanosu iznosi sada oko 700. Vidjeli smo u prošlosti kako se DPS brine za interese građana Ulcinja. Nadgledali smo se i fabrika lososa, srušenog Galeba, očerupane Solane, Jadrana samo na slikama. Vidimo i sada što DPS radi sa opštinom Ulcinj u kojoj vrši lokalnu vlast posljednjih pet godina. Imamo najgoru vlast u istoriji koja je našu opštinu pretvorila u mašinu za nezakonite odluke i radnje, gdje funkcioneri više vremena provode u tužilaštvu nego li na radnom mjestu”, navodi Bajraktari.

Zato, kako napominje, DPS na narednim lokalnim izborima očekuje poraz.

“Doživjeće totalni fijasko, jer građani Ulcinja veoma dobro vide, znaju i osjećaju ko radi u interesu ove opštine”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve