Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bajraktari: Očekujemo da građani Ulcinja potvrde da smo pobjednici izbora

On je naglasio da su građani na izborima prije sedam dana jasno rekli da žele promjene u odnosu prema Ulcinju i da umjesto položaja najsiromašnije opštine na crnogorskom primorju, žele nove investicije, ulaganja i mogućnosti za naše sugrađane

Nakon ponavljanja izbora na jednom biračkom mjestu koje nas čeka u srijedu, očekujemo da građani Ulcinja potvrde da je lista Za novi početak ubjedljivi pobjednik izbora i da je vidljivo raspoloženje Ulcinjana da neko novi i bolji treba upravlja gradom”, istakao je nosilac liste i kandidat za predsjednika Opštine Ulcinj koalicije “Za novi početak”, Omer Bajraktari.

On je naglasio da su građani na izborima prije sedam dana jasno rekli da žele promjene u odnosu prema Ulcinju i da umjesto položaja najsiromašnije opštine na crnogorskom primorju, žele nove investicije, ulaganja i mogućnosti za naše sugrađane.

U tom smislu, Bajraktari navodi da je i više nego očigledno raspoloženje Ulcinjana da više ne žele DPS i njihove satelite na čelu grada, već vidljive kadrovske i programske promjene, sa stručnim i kvalitetnim kadrom u upravljačkoj strukturi lokalne samouprave, koja će raditi samo u interesu Ulcinjana.

,,Svi su propustili svoju šansu. Tražimo da novi, mladi i obrazovani ljudi dobiju priliku da pokažu kako se voli Ulcinj, priliku za novi početak našeg voljenog grada”, zaključio jenosilac liste “za novi početak”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve