Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajraktari: Kada rukom možete ukloniti asfalt, to nije vandalski čin, nego prikaz predizborne korupcije

''Kada za koji dan preuzmemo vlast, mi iz koalicije Za novi početak ćemo u fokus lokalne vlasti staviti razvoj infrastrukture, baveći se time temeljno, fokusirajući se na kvalitet, a ne kvantitet, ne mažući oči građanima, već jasno radeći da Ulcinj više ne bude najgori infrastrukturno razvijeni grad na crnogorskom primorju''

Kada rukom možete ukloniti predizborni asfalt, onda to nije vandalski čin, nego jednostavan prikaz predizborne korupcije sa asfaltom najlošijeg kvaliteta kojim pokušavate pridobiti koji više politički poen.  Ipak, srećom po grad, Ulcinjani na predizbornu kampanju ove vrste i zamjene teza odlazećeg predsjednika Opštine Aleksandra Dabovića gledaju sa podsmjehom, svjesni da su ovo posljednji dani njegove i DPS vlasti“, navodi se u regovanju kandidata za gradonačelnika i nosioca liste “Za novi početak”, Omera Barjaktarija.

Barjaktari je naglasio da je kvalitet odlazeće DPS vlasti bio poput njihovog predizbornog asfalta, a da je jedan od uglednijih privrednika u gradu, Valmir Perezić, na najplastičniji način raskrinkao Dabovićev pokušaj kupovine glasača asfaltiranjem lokalnih puteva materijalom najlošijeg kvaliteta.

„Kada za koji dan preuzmemo vlast, mi iz koalicije Za novi početak ćemo u fokus lokalne vlasti staviti razvoj infrastrukture, baveći se time temeljno, fokusirajući se na kvalitet, a ne kvantitet, ne mažući oči građanima, već jasno radeći da Ulcinj više ne bude najgori infrastrukturno razvijeni grad na crnogorskom primorju“, istakao je kandidat za predsjednika Opštine Barjaktari.

Barjaktari se zahvalio Daboviću i DPS-u što su objavili i ispromovisali snimak kandidata za odbornika koalicije Za novi početak, navodeći da se Ulcinjani smiju njegovom pokušaju zamjene teza u vezi video snimka koji na najplastičniji način oslikava odnos Dabovića i DPS-a prema gradu, Ulcinjanima i lokalnoj infrastrukturi.

,,Predizborni DPS asfalt najlošijeg kvaliteta ne može zavarati građane da najgorom ocjenom ne ocijene njihov prethodni (ne)rad i drugima daju šansu za novi početak Ulcinja”, zaključio je Barjaktari.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bajo
24.03.2022-03:40 03:40

Budalo Rukama mozete rasturiti i DEMIT fasadu i skinuti cigle sa krova i prozore na kuci . Samo ako ste uporni i ako ste dobili zadatak.

Neo
24.03.2022-08:10 08:10

Bajraktari, ovo što je uradio tvoj partijski drug je prije svega krivično djelo koja se goni po službenoj dužnosti. Očekujem da će Osnovno državno tužilaštvo u Ulcinju, pošto ima dovoljno dokaza, veoma brzo podići optužni predlog protiv dotičnog. Sam je pao, sam se ubio. Toliko od mene.