Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajraktari: Forca i DPS sklopili tajni sporazum, na pomolu njihov izborni debakl

On ističe da građani i građanke Ulcinja tokom prethodnih dana mogli su se tokom tzv. debata na jednom lokalnom, partijskom, mediju uvjeriti u sinhronizovani nastup dvije gubitničke liste. On navodi da otuda i ne čudi toliki stepen saglasnosti o ključnim za razvoj grada, jer se radi o starim saveznicima

Na političkoj sceni Ulcinja je politički dil dvije liste koje predvode DPS i Forca, koje su očigledno sklopile tajni sporazum o saradnji. Iako pozdravljamo zakopavanje ratnih sjekira zbog kojih je FORCA prije godinu dana izašla iz lokalne vlasti, poručujemo im da su im uzaludni dogovori jer će zajedno doživjeti potpuni izborni debakl. U ovom trenutku, vlast je za njih misaona imenica”, istakao je kandidat za gradonačelnika i nosilac liste koalicije Za novi početak, Omer Bajraktari.

On ističe da građani i građanke Ulcinja tokom prethodnih dana mogli su se tokom tzv. debata na jednom lokalnom, partijskom, mediju uvjeriti u sinhronizovani nastup dvije gubitničke liste. On navodi da otuda i ne čudi toliki stepen saglasnosti o ključnim za razvoj grada, jer se radi o starim saveznicima.

,,Koaliciju Forca i DPS ujedinjuje samo ljubomora i mržnja prema jednom čovjeku kojim se ponosi Ulcinj i svaki pravdoljubivi čovjek – dr Dritanu Abazoviću, koji je budući premijer Crne Gore. Smatramo bitnim građane Ulcinja i mnogobrojne glasače FORCE upoznati sa činjenicom da je njihova partija sklopila tajni sporazum sa DPS, svjesni da glasači FORCE ne podržavaju politički dil sa partijom koja je devastirala Ulcinj”, kazao je Bajraktari.

Bajraktari zaključuje da bi bilo odgovorno i časno da rukovodstvo FORCE ovu činjenicu transparentno saopšti građanima, jer nije lijepo mimo volje svojih birača sklapati tajne i štetne koalicione sporazume.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve